DOLAR 34,1495 0.11%
EURO 38,2348 0.16%
ALTIN 2.916,750,09
BITCOIN 2173075-0.01382%
İstanbul
22°

AÇIK

05:23

SABAHA KALAN SÜRE

Hüseyin Yücel'den müjde! Transferi açıkladı
8 okunma

Hüseyin Yücel'den müjde! Transferi açıkladı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Azerbaycan Radyosu'na takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yücel, Siyah-Beyazlı taraftarlara devre arasında...

ABONE OL
Eylül 25, 2024 07:34
Hüseyin Yücel'den müjde! Transferi açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, takımın performansını ve transfer planlarını değerlendirerek, taraftarlara gelecek için umut ışığı yaktı.

Azerbaycan Radyosu’na konuşan Yücel, “İnşallah sezon sonunda şampiyonluğun sahibi biz olacağız” diyerek hedeflerini açıkça belirtti.

“Çok iyi bir başlangıç yaptık. Geçen yıl Beşiktaşlılar çok üzüldü, kötü bir sezon geçirdik. Fakat şimdi iyi bir ivme yakaladık. Eyüpspor maçında zorlansak da ilk 5 maçımızda 4 galibiyet ve 1 beraberlikle başarılı bir performans sergiledik. Buraya gelirken büyük bir değişime girdik. Sadece 3 ayda 42 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Bu hem maddi hem de manevi açıdan zorlayıcıydı. Aynı zamanda yeni bir takım oluşturma mücadelesi verdik.”

Hüseyin Yücelden müjde Transferi açıkladı

Yücel, transfer politikalarını da şöyle açıkladı: “Bu sezon çok sayıda oyuncu transfer etmek yerine, sağlam ve kaliteli oyuncuları kadromuza katmayı hedefledik. Kadroda gereksiz bir şişkinlik vardı. Ayrıntılı bir keşif çalışmasıyla, yerinde ve etkili bir kadro oluşturma anlayışını benimsedik. Ocak ayı transfer döneminde, özellikle kanatlardaki eksikliklerimizi kapatmayı planlıyoruz. Çok iyi ve karakterli oyuncular aldık. Hepsi pozitif enerjilerini sahaya yansıtıyor. Saha dışında da takım arkadaşları arasında aynı enerji hakim. Beşiktaş’ın üzerindeki olumsuz havayı dağıttık, birlik ve beraberliğe odaklandık.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP