DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Hollanda’dan Kayseri’ye Gelen Vural Öztürk’ün Aracına Asit Döküldü
7 okunma

Hollanda’dan Kayseri’ye Gelen Vural Öztürk’ün Aracına Asit Döküldü

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:14
Hollanda’dan Kayseri’ye Gelen Vural Öztürk’ün Aracına Asit Döküldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’ye tatil için gelen Vural Öztürk, Hollanda’dan getirdiği aracının asit saldırısına uğradığını belirterek yaşadığı şoku dile getirdi. Öztürk, aracına binmek üzereyken asitle zarar verildiğini fark ettiğini, tatilinin kabusa döndüğünü ifade etti.

Öztürk, “Tatile geldim ama hüsranla karşılaştım. Hiç beklemediğim bir olayla karşılaştım. Tatil keyfi kalmadı, psikolojim bozuldu. Temmuz’un başında geldim ve misafirlerle ilgilendikten sonra tatil yapmak için hazırlanıyordum. Araba yıkandıktan sonra park etmiştim. Sabah ise bu üzücü manzarayla karşılaştım. Araba büyük bir hasar gördü, kimin yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. Tahminim asit, ancak başka bir kimyasal da olabilir. Bu kimyasalı arabama attılarsa bana da atabilir miydi diye düşünüyorum. Ailemi ve arkadaşlarımı görmek için buraya geldim ama maalesef güzel zaman geçirmek yerine zorlu günler yaşıyorum.” dedi.

Kendisine de zarar verilmesinden korktuğunu belirten Vural Öztürk, “Şikayetçi oldum, kimin yaptığını bulmaya çalışıyorlar. Şu an çok kötü hissediyorum, hiçbir şey düşünemiyorum. Acaba bana da zarar verir mi? Evden dışarı çıkamıyorum.” diye konuştu.

Hollanda Kayseri Tatil Yerel Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP