DOLAR 34,1138 0.28%
EURO 38,1308 0.18%
ALTIN 2.859,091,07
BITCOIN 21529411.97515%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hikayesi yürek yakmıştı! Türkiye’nin konuştuğu yürüyen adam evinde ölü bulundu
23 okunma

Hikayesi yürek yakmıştı! Türkiye’nin konuştuğu yürüyen adam evinde ölü bulundu

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 07:35
Hikayesi yürek yakmıştı! Türkiye’nin konuştuğu yürüyen adam evinde ölü bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

D100 karayolunda Tuzla ile Maltepe arasında sıkça görülen Selami Salman, Pendik’teki evinde hayatını kaybetti. 21.00 sıralarında yaşanan olayda, Salman’ın cansız bedeni evinde bulundu. Salman’ın yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri, Salman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yaklaşık iki gündür kayıp olduğu belirtilen Selami Salman’ın naaşı, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri olayın ayrıntılarını araştırıyor.

Hikayesi yürek yakmıştı! Türkiye'nin konuştuğu yürüyen adam evinde ölü bulundu

HİKAYESİ YÜREK YAKMIŞTI

Selami Salman’ın annesi Medine Salman, oğlunun geçmişte neşeli ve sağlıklı olduğunu, ancak hayatının bazı zorlu olaylardan sonra değiştiğini belirtmişti. Selami Salman’ın genç yaşta yaşadığı nişanlılık ve ardından gelen ayrılık, daha sonra geçirdiği kaza ve kafasından yaralanması, oğlunun ruh haline ve davranışlarına olumsuz etki etmişti. Medine Salman, Selami Salman’ın bu olaylardan sonra sürekli yollarda yürümeye başladığını ifade etmişti.

Hikayesi yürek yakmıştı! Türkiye'nin konuştuğu yürüyen adam evinde ölü bulundu

“NEDEN YÜRÜYORSUN?” SORUSUNA VERDİĞİ YANIT

Selami Salman, E-5 karayolunda yürürken basın mensuplarının “Neden yürüyorsun?” sorusuna, “İki tur atıyorum. Sabah ve akşam. Sabah 8’de çıkıyorum. Söyleyecek bir şey yok. Ne diyeceğim? Sen de yürüyorsun, sen neden yürüyorsun? Yürürken bunalmıyorum. Kartal’a kadar yürüyorum, Tersane Köprüsü’nden dönüyorum. Sonra eve gidiyorum. Selami’yi arıyor millet, o benim” şeklinde yanıt vermişti. “Burası bana iyi geliyor. Bir istediğim yok. Arabalardan su veriyorlar” diyen Salman, “Bekle gör” cümlesiyle neden yürüdüğüne dair gizemli bir ipucu vermişti.

NİŞANININ BOZULMASI HAYATINI DEĞİŞTİRMİŞTİ

Medine Salman, daha önce verdiği bir röportajda, “Önceden çok neşeli bir çocuktu. Bir kız sevmişti, nişanladım. 9 sene nişanlı kaldı. Ondan sonra düğüne hazırlanırken nişan bozuldu, kız tarafı vermedi. Psikolojisi bozuldu bunun. Kendini oraya buraya vurdu. ‘Daha evlenmem’ dedi. Bir de kaza geçirdi, kafasını vurmuş. Ondan sonra hala yollarda dolaşıyor. Öteki çocuklarım gibi sağlıklı olmasını istiyorum ama gücüm yok. Beyim öleli 33 sene oldu. Bazen çocuklar için kızlar için ‘gelmesinler’ diyor. Ama her zaman değil. Sevdiği kız çoktan evlendi çoluk çocuğu var. Ama bu evlenmedi. Çaresizim. Kötü evde oturuyor diyorlarmış internette. Ne ilgisi var. Ben orada iki gelinle oturdum, kaç tane torunla çocukla oturdum. ‘Yolda yürüyor’ diyorlar. Aç susuz sanıyorlar. Yarı yiyor yarı yemiyor. Güneşte soğukta kışta dolaşıyor. Sağlıklı olsa demek ki dolaşmaz bu kadar. Tedavi edilmesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

istanbul Adli Tıp 3-sayfa Maltepe Türkiye Pendik Tuzla Olaylar Adli Tıp Ölüm İstanbul 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP