DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

‘Hikâyede kilit noktalar var’
10 okunma

‘Hikâyede kilit noktalar var’

Merakla beklenen dizi ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın yayın tarihi belli oldu. Pazartesi günü başlayacak projede yer alan Özgür Emre Yıldırım, “Hikâyede bazı kilit noktalar var” dedi.

ABONE OL
Eylül 18, 2024 10:12
‘Hikâyede kilit noktalar var’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmkânsız bir aşk ve güçlü aile bağlarının çarpıştığı “Güzel Aşklar Diyarı”, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. 23 Eylül Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi, merakla bekleniyor. Genç yaşına rağmen birçok projede yer alan Özgür Emre Yıldırım (40), dikkat çeken oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizide Cihangir Alaca karakterine hayat veren Yıldırım, “Cihangir’in kara mizahı seven, ironik bir kişiliği var. Ben de böyle biriyim. İroni ve kara mizah benim için önemli” dedi.

Yıldırım, çocuk yaşta kaybettiği dedesini özlediğini belirterek, “Aile bağlarım çok güçlü. Anne, baba, kardeş olarak sıkı sıkıya bağlıyız. Cihangir, hırsları uğruna sevdiklerini görmezden gelebilecek biri olabilir, ama ben bunu yapamam” diye konuştu. Dizinin en önemli unsurunun dram olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Güzel Aşklar Diyarı’nda sürprizlerle dolu hikâyeler ve karakterler göreceksiniz. Kimin ne yapacağını kestiremeyeceksiniz. Hatta bazı kilit noktalar var” dedi.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği dizide; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli ve Özgür Emre Yıldırım gibi deneyimli isimler yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP