DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Hayata gözlerini yuman Akbaş’ın son röportajı! Ölümle ilgili sözleri gündem oldu
17 okunma

Hayata gözlerini yuman Akbaş’ın son röportajı! Ölümle ilgili sözleri gündem oldu

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:47
Hayata gözlerini yuman Akbaş’ın son röportajı! Ölümle ilgili sözleri gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, “Haber Bahane” programında Gökay Kalaycıoğlu ile samimi bir röportaj gerçekleştirmiş ve hayatının son günlerinde yaşadıklarını paylaşmıştı. Bu röportaj, Akbaş’ın ölümünün ardından özellikle ölümle ilgili açıklamalarıyla gündem oldu.

“SESSİZ BİR UYANIŞ”

İlk kez kanser teşhisi konulduğunda yaşadığı şaşkınlığı anlatan Akbaş, hastalığı ilk başta çok ciddiye almamıştı. Akbaş, “Bir sabah uyanıp bağırmaya çalıştığımda sesim çıkmıyordu. Kardeşime durumu anlattım ve beni hastaneye götürmesini rica ettim. Galatasaraylılar Cemiyeti’ni arayarak bana bir Galatasaraylı doktor göndermelerini rica ettim. Doktorun muayenesi sonucunda kanser olduğumu öğrendim. Hemen ameliyat oldum ve iyileştim” şeklinde yaşadıklarını anlatmıştı.

“BASİT BİR GEÇİŞ”

İkinci kez kanser teşhisi konulduğunda bunu tesadüfen bir kontrol sırasında öğrendiğini söyleyen Akbaş, “Yine kanser olduğumu öğrendiğimde Galatasaraylılar Cemiyeti’nden bir kez daha doktor istedim. Kontrol sonucunda kanser teşhisi doğrulandı. Ama bu sefer de hiç umursamadım. Sadece basit bir şey geçiriyorum gibi hissettim” demişti.

“ÖLÜMDEN KORKUYORUM”

Ölümü düşünmekten kaçındığını belirten Akbaş, “Bu günleri hiç düşünmedim. Kanseri düşünebilir miyim?” diyerek devam etmişti. “İki insanın ısrarı sayesinde öğrendim hastalığı. Onlar olmasa belki de daha da büyüyecekti kitle. Hastaneye gitmeye ikna oldum ve her türlü kontrol yapıldı. Kanseri hiçbir gün düşünmedim. Aslında ölümden ödüm patlıyor. Nefes alıyor muyum, dünyayı görüyor muyum, dostlarım var mı hala? Görmediğim bir şey kalmadı. 6 ay boyunca baş ağrısı veya başka bir rahatsızlık yaşamadım. Saçımın bile dökülmeyeceğini söylediler. Ama sonra kemoterapi tedavisiyle daha başarılı sonuçlar elde ettim” şeklinde düşüncelerini paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aydemir Akbaş 3-sayfa 3.Sayfa Yaşam Kültür Sanat Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP