DOLAR 34,1515 0.15%
EURO 38,0263 -0.19%
ALTIN 2.877,660,10
BITCOIN 21656810.85816%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hatayspor'dan Galatasaray isyanı! TFF'ye 'VAR' tepkisi
7 okunma

Hatayspor'dan Galatasaray isyanı! TFF'ye 'VAR' tepkisi

Hatayspor Yönetim Kurulu, Galatasaray maçındaki VAR kararlarının daha dikkatli verilmesi gerektiğini belirten bir açıklama yayınladı.

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 09:34
Hatayspor'dan Galatasaray isyanı! TFF'ye 'VAR' tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir açıklamada Galatasaray maçı sırasında verilen VAR kararlarının daha dikkatli ele alınması gerektiğini vurguladı.

Açıklamada, Hatayspor’un sadece 11 futbolcudan oluşan bir takım olmadığı, depremde yıkılan bir şehrin umudu olduğu belirtildi. Hatayspor, şehir sakinlerinin desteğiyle sahaya çıktıklarını, ancak deprem sonrası yaşanan ruhsal travmanın mücadelelerini daha da zorlaştırdığını ifade etti. Açıklamada, “Biz, deprem felaketinin ardından sahaya sadece 11 futbolcuyla çıkmış bir takım değiliz. Her şehir takımı gibi, o şehirde yaşayan herkesin desteği ve ortaya koydukları ruhla sahaya çıkıyoruz. Ancak bizde farklı bir durum var; biz manen yaralı insanların desteğiyle mücadele ediyoruz. Şehrimizde yaşayan insanlarımızla karşılıklı bir sorumluluk duygusuyla sahada mücadele ediyor ve onlara bir maçlık süre de olsa psikolojik destek vermeyi, kulübümüzün ve sahada mücadele eden oyuncularımızın en önemli görevlerinden biri olarak görüyoruz. Kulübümüz, verilen her hatalı kararın insanlarımızın psikolojisi üzerinde yarattığı olumsuz etkileri çok iyi gözlemlemektedir. Bu nedenle, verilen her kararın sağlamasını yapmakla görevli VAR hakemlerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP