DOLAR 34,0812 0.18%
EURO 38,0752 0.01%
ALTIN 2.840,870,43
BITCOIN 21767252.89072%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hatayspor'dan Galatasaray açıklaması: Elimizden geleni yapacağız
7 okunma

Hatayspor'dan Galatasaray açıklaması: Elimizden geleni yapacağız

Süper Lig'in ilk maçında Galatasaray'a konuk olacak olan Hatayspor'da Teknik Direktör Özhan Pulat, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 09:34
Hatayspor'dan Galatasaray açıklaması: Elimizden geleni yapacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, yeni sezonda taraftarlarına heyecan dolu bir futbol izletmeyi hedeflediklerini belirtti. Erzurum’daki kampın takım için oldukça verimli geçtiğini vurgulayan Pulat, hazırlık maçları ve yoğun antrenmanlar sayesinde doğru yolda olduklarını ifade etti.

Pulat, takımın ilk maçta yüzde yüz hazır olmasa da, ilerleyen haftalarda tam formda bir ekip olarak sahaya çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Teknik adamlık felsefesinin temelinde mücadele, savaşma ve bu ruhu sahaya yansıtma olduğuna dikkat çeken Pulat, takımın sahada savaşan, her yerde baskı yapan bir görüntü sergilemesini istediğini belirtti.

“Galatasaray karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diyen Pulat, tüm rakiplere saygı duyduklarını ve ligde her takımın galibiyet hedeflediğini hatırlattı. Hatayspor’un karakterli, fair play çerçevesinde oyun oynamayı hedeflediğini söyleyen Pulat, Galatasaray maçında taraftarlara iyi bir futbol izletmek ve iyi bir mücadele sergilemek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı.

Pulat, geçen sezonun kadrosunu genel olarak koruduklarını ve takıma 3-4 oyuncu daha katmayı planladıklarını açıkladı. Takımın düşme korkusu yaşamayan, taraftarlarını mutlu eden bir profil sergileyeceğinden emin olduğunu belirten Pulat, Hatayspor’un fair play ruhuna sahip olduğunu ve kardeşçe bir sezon geçmesini istediğini ifade etti.

Özhan Pulat, 6 Şubat 2023’teki depremleri yaşayan Hatay halkına moral olmak istediklerini ve taraftarları mutlu etmek için sahaya çıkacaklarını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP