DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Hatayspor'dan Boupendza açıklaması!
23 okunma

Hatayspor'dan Boupendza açıklaması!

Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, takımın eski golcüsü Aaron Boupendza ile ilgili transfer açıklamasında bulundu.

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 08:34
Hatayspor'dan Boupendza açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirirken, kulübün transfer çalışmalarına dair İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Mıstıkoğlu, takımın Galatasaray karşısında hak etmediği bir mağlubiyet aldığını vurguladı.

“Galatasaray karşısında takımımız müthiş bir mücadele sergiledi. Bu performans herkesin takdirini kazandı. Oyuncularımız gerçekten canlarını dişlerine taktılar, savaştılar. Maalesef Hatayspor, Galatasaray’a karşı hak ettiği sonucu alamadı. Oyunumuzun karşılığını bulamadık. Ancak takımımızdan memnunuz. Transfer sezonu henüz bitmedi ve transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eksiklerimizi de tamamlayacağız. Hatayspor doğru yolda ilerliyor ve daha da iyiye gideceğinden emin olabilirsiniz.” dedi.

Mıstıkoğlu, geçmiş dönemde Süper Lig’de gol krallığı yaşayan Gabonlu golcü Aaron Boupendza ile ilgili hiçbir görüşme yapmadıklarını belirterek, “Boupendza ile ilgili hiçbir düşüncemiz olmadı. Boupendza’nın sportif ahlak yapısının düzgün olmadığı söyleniyor. Bildiğim kadarıyla başka bir takımla anlaştı. Hatayspor olarak Boupendza’yı takımımıza uygun görmüyoruz. Takımımızı tamamlamak için 2-3 eksiğimiz daha var. Eksiklerimizi tamamladığımızda takımımız hazır olacak. Hayali transferlere, yüksek ücretli transferlere yönelik hiçbir planımız yok. Takıma gerçekten fayda sağlayacak ve bütçemize uygun transferler yapmak zorundayız. Mali durumumuz çerçevesinde en iyi futbolcuları almak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP