DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21311382.25785%
İstanbul
27°

AÇIK

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Hatay’da Otomobil Prefabrik İş Yerlerine Daldı
10 okunma

Hatay’da Otomobil Prefabrik İş Yerlerine Daldı

ABONE OL
Eylül 30, 2024 07:38
Hatay’da Otomobil Prefabrik İş Yerlerine Daldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen korkunç bir kaza, iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Bir otomobil, prefabrik iş yerlerinin bulunduğu alanda kontrolden çıkarak, ilk önce bir iş yerinin içinden geçti, daha sonra da başka bir iş yerine çarparak durabildi.

Kaza, Defne ilçesi Subaşı Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşandı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen olayda, otomobil yol kenarındaki prefabrik çarşıya daldı. Tel örgüyü yıkan otomobil, bir prefabrik iş yerinin içinden geçerek, komşu bir iş yerine çarptı.

Kaza sonucu iki prefabrik iş yeri hasar gördü ve sürücü yaralandı. Kaza anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İş yeri sahibi Fırat Bal, kazadan sonra iş yerinin kullanılamaz hale geldiğini belirterek, “Akşam saatlerinde bizi aradılar ve bize bir aracın iş yerine girdiğini söylediler. Olaya tanık olan vatandaşların anlattığına göre, genç bir sürücü aracını bu dükkanın içinden geçirerek, komşu bir dükkana da hasar vermiş. Gencin sağlığı her şeyden önemli, dükkan bizim için ikinci planda kaldı. Gerçekten inanılmaz bir kaza oldu.” dedi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen esnaf Mehmet Bilgin ise, “Akşam saatlerinde iş yerimi kapatıp eve gittim. Evimin önünde otururken büyük bir ses duydum. Ses üzerine geldiğimizde, bir otomobilin bir dükkana girip, sonra da diğer dükkana girdiğini gördük. ” ifadelerini kullandı. – HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Güvenlik Otomobil 3-sayfa Defne hatay Kaza

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP