DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Hatay’da Hırsızlardan Korunmak İçin Araba Konteynerin Üzerine Konuldu
24 okunma

Hatay’da Hırsızlardan Korunmak İçin Araba Konteynerin Üzerine Konuldu

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 10:38
Hatay’da Hırsızlardan Korunmak İçin Araba Konteynerin Üzerine Konuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’da yaşayan Mahmut Gece’nin ailesi, on yıl önce hayatını kaybeden babalarının aracını satmak yerine, iş yerinin önünde bir hatıra olarak muhafaza ediyor. Ancak araç, hırsızlık girişimlerine maruz kalması sebebiyle, aile onu güvende tutmak için sıra dışı bir çözüm buldu. Aile, aracın motorunun çalınmasının ardından, aracın çalınmasını engellemek amacıyla, iş yerinin önündeki konteynerin üzerine vinç yardımıyla yerleştirdi.

Konteynerin üzerindeki araç, ilginç görüntüsünün yanı sıra, bölge halkı için bir adres referansı haline geldi. Geçen bir yıl boyunca aracın bulunduğu konum, “Kırmızı araba” olarak biliniyor ve vatandaşlar, bu şekilde kolayca konuma ulaşabiliyor. Aile, aracın motorunun bulunana kadar konteyner üzerinde kalacağını belirtti.

“Dedemin hatırasına arabayı oraya koyduk ve güzel görünüyor” diyen Mehmet Fikret Sincik, aracın dedesi Mahmut Gece’nin hatırası olduğunu ve motorunun çalınmasının ardından bu şekilde korunmaya alındığını söyledi. Sincik, aracın ilgi çekici bir adres referansı haline geldiğini ve “Kırmızı araba” olarak tanındığını da ekledi.

Aileden Ersin Gece, aracın hırsızlardan korunmak amacıyla konteynerin üzerine çıkarıldığını belirtti. Gece, hırsızların araçtan çalınacak bir şey bırakmadığını ve aracın şu an kullanılabilir durumda olmadığını ifade etti. Gece, aracın motorunu buldukları zaman konteynerden indireceklerini ve meraklı ziyaretçilerin aracı görmek için “Konteynerin üzerinde araç var oraya gelin” şeklinde yönlendirilebileceğini söyledi. – HATAY

Antakya hatay Otomobil Yerel Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP