DOLAR 34,1356 -0.02%
EURO 38,1267 0.53%
ALTIN 2.896,650,40
BITCOIN 2158304-0.81258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

20:25

YATSIYA KALAN SÜRE

Hastalığı nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı
5 okunma

Hastalığı nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı

ABONE OL
Eylül 24, 2024 08:43
Hastalığı nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Şimal, meme kanserini yendikten sonra hastalığın geçtiğimiz aylarda yeniden ortaya çıktığını duyurdu. Bu zorlu süreçte Şimal, saçlarını kazıtmış ve sosyal medya hesabından deneyimlerini paylaşmış.

ŞARKICI ŞİMAL, KANSERLE MÜCADELEDE

Şimal, uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 2022 yılında meme kanserini yenen Şimal, Ocak ayında beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu. Kanser metastaz yapınca, ünlü şarkıcı cesaretini ve umudunu kaybetmeden, bu zorlu süreci de atlatmak için mücadeleye devam ettiğini belirtti.

Hastalığı yeniden nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı

SAÇLARINI KAZITTI

Sevenlerinden dua isteyen Şimal, saçlarını kazıttı. Şimal, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak şunları söyledi: “Kanserle 4 yıldır mücadele ediyoruz. Bu son metastaz, en güçlü duruşumuz oldu diyebilirim. Her aşaması bir şeyler öğretti. Artık bizi üzmesine izin vermiyoruz, dalga geçiyoruz onunla. Saçım, kaşım, kirpiğim döküldü ama bunun önemi yok. Yenileri daha sağlıklı geliyor. ”

Hastalığı yeniden nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı

“BU DA DİĞERLERİ GİBİ GEÇİP GİDECEK”

Şimal, yaşattığı her şeye rağmen gülümseyerek “Tevekkül Allah, bu da diğerleri gibi geçip gidecek,” dedi. Moral ve pozitif düşüncenin önemini vurgulayan Şimal, “Hastayım” demek yerine “Güçlüyüm” demek gerektiğini hatırlattı. Şarkıcının hayran kitlesi ve takipçilerinin sayısının arttığını belirterek, bu hastalıkla mücadele edenlere destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla tüm paylaşımlarına özen gösterdiğini belirtti. Şimal, “Hormonal pozitif kanser olmasına rağmen beyine metastaz yapmasının nadir görüldüğünü” belirterek, baş ağrısı şikayeti olanların onkoloji uzmanına danışarak ilaçlı MR çektirmelerini tavsiye etti. Erken teşhisin önemini vurgulayan Şimal, “Umarım birine daha faydam dokunur,” diyerek sözlerini bitirdi.

Hastalığı yeniden nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttı

Hastalığı nükseden ünlü şarkıcı Şimal, saçlarını kazıttıHaberler.com / Turan Yiğittekin – Sağlık

Meme Kanseri Metastaz Magazin Sağlık Şimal Şimal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.