DOLAR 34,1743 0.04%
EURO 37,1943 0.1%
ALTIN 2.946,970,36
BITCOIN 23005220.02002%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Hasan Yalnızoğlu’nun vefatının ardından Avatar Atakan’dan duygusal paylaşım! İlk karşılaşma anını anlattı
5 okunma

Hasan Yalnızoğlu’nun vefatının ardından Avatar Atakan’dan duygusal paylaşım! İlk karşılaşma anını anlattı

Survivor yarışması ile tanınan Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu 50 yaşında hayatını kaybetti. Hasan Yalnızoğlu'nun vefatının ardından Avatar Atakan olarak bilinen Çağan Atakan Arslan paylaşımda bulundu. Avatar Atakan, yıllar önce Hasan Yalnızoğlu'nu ilk kez gördüğü anı anlattı.

ABONE OL
Ekim 17, 2024 06:58
Hasan Yalnızoğlu’nun vefatının ardından Avatar Atakan’dan duygusal paylaşım! İlk karşılaşma anını anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu, dansçı ve sporcu Hasan Yalnızoğlu, 50 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Yalnızoğlu, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde son nefesini verdi.

Haberin Devamı

Oyuncunun vefatının ardından, yakın arkadaşı Avatar Atakan, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. İlk karşılaştıkları anı anlatan Atakan, Yalnızoğlu’nun etkileyici fiziğinden ve kişiliğinden bahsederek hayranlığını dile getirdi. Atakan, daha sonra iş hayatlarında yollarının kesiştiğini ve Yalnızoğlu’nu “her şeyden önce adam” olarak tanımladı.

Hasan Yalnızoğlunun vefatının ardından Avatar Atakandan duygusal paylaşım İlk karşılaşma anını anlattı

EN GÜZEL ADAMLARDAN BİR TANESİ

Atakan, Yalnızoğlu’nun hem karakteri hem de yeteneğiyle “en güzel adamlardan biri” olduğunu vurguladı.

HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

20 Ekim 1974’te İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelen Yalnızoğlu, Rizeli bir ailenin çocuğuydu. 6 yaşında jimnastikle tanışan Yalnızoğlu, aynı zamanda futbola da ilgi duyuyordu. Daha sonra yüzme sporunda başarılar elde etti. Orta öğrenimini Pendik’te tamamladı.

Haberin Devamı

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik bölümlerinden mezun olan Yalnızoğlu, spor kariyerinde birçok başarıya imza attı. Daha sonra dans ve oyunculuk alanında da yeteneğini sergiledi. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak yer aldı. 2007 yılında dansçı Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya’nın ardından ikinci olan Yalnızoğlu, 2013 yılında Şişli’de kendi spor salonunu açtı. 2014 yılında “Öğrenilmiş Duygular” adlı kişisel gelişim kitabını yayımladı. 2015 yılında ise Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı ve yarışmayı 5. sırada tamamladı. 1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ise Kenan İmirzalıoğlu’nun ardından ikinci oldu. Hasan Yalnızoğlu, 15 Ekim 2024’te kanser tedavisini gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.