DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Halkbank’ta Kolakovic sezon hazırlıklarını sürdürüyor
14 okunma

Halkbank’ta Kolakovic sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Halkbank'ın yeni başantrenörü Igor Kolakovic, takımı Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olarak gördüğünü söyledi.

ABONE OL
Eylül 11, 2024 08:18
Halkbank’ta Kolakovic sezon hazırlıklarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Igor Kolakovic, Halkbank’ın tam kadro çalışmalarına başladığını ve rekabetçi bir forma yarışına hazırlandıklarını açıkladı. Milli takımlardan dönen ve sakatlıkları geçen oyuncuların takıma katılmasıyla antrenmanların yoğunlaştığını belirten Kolakovic, hazırlık maçlarında oyuncuları deneyeceklerini söyledi.

“Tam kadro çalışmaya başlamamız bizim için büyük bir avantaj. Geçtiğimiz haftalarda teknik konular üzerinde yoğunlaştık. Halkbank, geçen sezon Türkiye şampiyonluğunu kazanan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takım. Büyük hedefleri olduğunu biliyorum. Burada geçirdiğim kısa sürede Halkbank’ın Avrupa’nın en iyi ve organize kulüplerinden biri olduğunu gözlemledim.” diyen Kolakovic, kariyerinde Asya ve Avrupa şampiyonlukları elde etmişti.

Haziran ayında Halkbank’ın başına getirilen Kolakovic, aynı zamanda Sırbistan Milli Takımı’nın da başantrenörlüğünü yürütüyor. 59 yaşındaki deneyimli teknik adam, daha önce Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonya), İran Milli Takımı, Drgos CANNES (Fransa), Sırbistan 23 Yaş Altı Milli Takımı, ACH Volley (Slovenya) ve OK Buducnost Podgorica (Karadağ) gibi önemli takımlarda da görev aldı. Kariyerinde dört dünya ikinciliği de bulunan Kolakovic’in tecrübesi Halkbank’a büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

**GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU**

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP