DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Halil Ergün, ‘Dedemin Gözyaşları’ ile Sinemaya Döndü
4 okunma

Halil Ergün, ‘Dedemin Gözyaşları’ ile Sinemaya Döndü

ABONE OL
Eylül 20, 2024 10:47
Halil Ergün, ‘Dedemin Gözyaşları’ ile Sinemaya Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda vizyona giren “Dedemin Gözyaşları” filminde, “Yaprak Dökümü” dizisinden tanıdığımız Halil Ergün, torununu kurtarmak için mücadele eden bir dedeyi canlandırıyor. 78 yaşındaki oyuncu, filmde 81. sinema deneyimini yaşadığını ve her yeni filmde heyecan duyduğunu dile getiriyor.

Uzun süredir tiyatro oyuncusu olan Ergün, uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönmesinin sebebinin yönetmenin ikna kabiliyeti olduğunu belirtiyor. “Dedemin Gözyaşları” filmini çok beğendiğini söyleyen Ergün, filmin hayata karşı umudu ve direnişi vurguladığını ifade ediyor.

Ergün, çekimlerin keyifli geçtiğini ve filmin, yaşlı bir adamın torununu korumak için yaşadığı zorlukları ve acıları çarpıcı bir şekilde yansıttığını söylüyor. Aynı zamanda, yakında yayınlanacak “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde de rol alan oyuncu, dizide torunlarını yetiştiren bir dede rolünü üstleniyor. Bu projeye ise Mahsun Kırmızıgül’ün ikna kabiliyetiyle dahil olduğunu belirtiyor.

Tiyatroyu özlediğini ancak yaşının ilerlemesi nedeniyle zorlandığını dile getiren Ergün, gelecekte etkileyici bir proje olursa yeniden sinema filmlerinde yer alabileceğini söylüyor. Ayrıca, Fatma Girik ve Türkan Şoray’a olan hayranlığını dile getiren oyuncu, onlarla birlikte bir filmde oynamayı çok istediğini belirtiyor.

Gelecek planları arasında doğaya dönmek ve tarım yapmak olduğunu belirten Ergün, İznikli bir çiftçi ailesi çocuğu olduğunu ve doğaya bağlı olduğunu vurguluyor.

Kültür Sanat Halil Ergün Güncel Sinema Spor Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.