DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21560480.43814%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Hadise ile anılıyordu! Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı
41 okunma

Hadise ile anılıyordu! Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un 17 yıllık evlilikleri kısa süre önce bitmişti. Buruk'un adı Hadise ile aşk dedikodularına karışmıştı. Teknik Direktör, bu iddiaların ardından eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisinde görüntülendi.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:14
Hadise ile anılıyordu! Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okan Buruk ve Nihan Akkuş, 2007 yılında evlenmişlerdi. 2009 yılında ise Ali Yiğit adını verdikleri oğullarını kucaklarına almışlardı. Uzun yıllar süren evliliklerinin ardından, şubat ayında yollarını ayırdılar. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin ayrılığı kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Okan Buruk’un ayrılığın ardından şarkıcı Hadise ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edilmişti. İkilinin birlikte katıldıkları bir partide yakınlaştıkları ve romantik anlar yaşadıkları öne sürülmüştü. Ancak, daha sonra bu iddiaların asılsız olduğu ve ikilinin sadece arkadaş kaldığı öğrenildi. Hadise’nin gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu konuşuluyordu.

Son gelişmeler ise herkesi şaşkına çevirdi. Okan Buruk, 17 yıllık eski eşi Nihan Akkuş’un doğum günü partisine katıldı ve ikili sarmaş dolaş görüntülendi. Bu durum, ayrılan çiftin yeniden bir araya geldiği iddialarını gündeme getirdi. Bazı kaynaklar, Buruk ve Akkuş’un yeniden evlenmeyi düşündüklerini öne sürdü. Ancak, çift konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Hadise ile anılıyordu Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP