DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Haberler: Merve Özbey’den samimi açıklamalar!
10 okunma

Haberler: Merve Özbey’den samimi açıklamalar!

Merve Özbey geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta bulunan bir Hotel'de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen başarılı şarkıcı Özbey, samimi açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 10:58
Haberler: Merve Özbey’den samimi açıklamalar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merve Özbey, Kıbrıs’taki Chamada Prestige Hotel’de müzikseverlerle buluştu. Geçtiğimiz akşam sahne alan Özbey, unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.

Haberin Devamı

Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Özbey, yeni saç stili hakkında konuştu. “Kısa saçla kendimi daha enerjik hissediyorum, sanki 10 yaş gençleşmiş gibiyim” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Çocuklarıyla ilgili sorulara Özbey, “Zaman çok hızlı geçiyor, Allah tüm çocukları korusun. Şu sıralar yaz okulu telaşları var. Emir konuşmaya başladı, artık iletişim kurabiliyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlik bağının ne kadar özel olduğunu onlara bakınca anlıyorum” diye cevapladı.

“İKİ KARDEŞİN ARASINA GİRMEK BANA DÜŞMEZ”

Ajda Pekkan’ın Harbiye konserinde yaşananlar hatırlatılınca Özbey, “Bu tarz büyük konserlerde her şey olabilir. İzleyicilerimizin bilmediği bir nokta var, ışıklar nedeniyle sadece ön sıraları görebiliyoruz. Sanırım önde arkadaşları ya da Semiramis Hanım vardı. İki kardeşin arasına girmek bana düşmez. Ajda Hanım bu yüzden alınmış olabilir ama karşı taraf da acil bir durumdan dolayı kalkmış olabilir. Olayı, oradaki koşullara göre değerlendirmek gerekir” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Sağlık sorunlarıyla mücadele etmişti Merve Özbey: Allah kimseyi sağlıkla sınamasın

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA

Geçtiğimiz yıl sağlık sorunları yaşayan Özbey, şu anda çok iyi olduğunu söyledi. “Çok şükür sağlığım çok iyi, her şey yolunda, çocuklarımın başındayım, ailemle birlikteyim, dinleyicilerimle buluşuyorum. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın” dedi. Röportajın ardından sahneye çıkan Özbey, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP