DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21557720.52545%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Haberler: Mehmet Ali Erbil’in itirafları şok etkisi yarattı!
25 okunma

Haberler: Mehmet Ali Erbil’in itirafları şok etkisi yarattı!

Modacı Pınar Kerimoğlu‘nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu şovmen Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi Gülseren Ceylan oldu. İlişkileri hakkında bomba açıklamalar yapan ikili gündemi sarsacak sözler söylediler.

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 11:27
Haberler: Mehmet Ali Erbil’in itirafları şok etkisi yarattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Ali Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla ve canlı yayınlarla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla büyük bir şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

Programda Mehmet Ali Erbil, bir süredir birlikte olduğu genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıkladı. Sorulara yanıt veren şovmen, bu ilişkinin kendisi için ilk imam nikahı olduğunu belirtti.

“İMAM NİKAHLI KARIM”

Erbil, “Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren nikah olmasını istedi, ben de kabul ettim, nikahı kıydık” şeklinde konuştu.

“ZEYTİN DALI UZATTIM DÖNMEDİ”

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı ile yaşadığı polemiklere de değindi. Kendisine “Şu an görüşüyor musunuz?” sorusu yöneltildiğinde, “Fenerbahçe yönetime girince ben büyüğü olarak ona zeytin dalı uzattım. ‘Fenerbahçe birleştiricidir’ dedim ama hiçbir şekilde dönüş olmadı. Acun aslında beni çok severdi zamanında benim evime girmiş röportaj yapmış yurt dışına her çıktığında bana hediye getiren birisiydi ama barışmıyorsak da çok da tınımda boş ver” dedi.

Haberin Devamı

“AİLESİ GÜLSEREN İLE GÖRÜŞMÜYOR”

Erbil, sevgilisinin ailesiyle de aralarının bozuk olduğunu ve hiç bir araya gelmediklerini açıkladı. “Gülseren’in ailesi ile tanışmadım çünkü bizim ilişkimiz başladıktan sonra onlar konuşmamaya başladılar. Biz evlensek bile onlar Gülseren ile barışmazlar. O yüzden hiç tanışmaya da gerek kalmadı” ifadelerini kullandı.

“MASAJ YAPIYORUM”

Erbil, açıklamalarında samimiyetini korudu. Gülseren Ceylan’ın evde bulunan masörü işten çıkardığını da itiraf etti. Ceylan, konuya ilişkin, “Benden masaj istesin yanımdayken başkasının ona dokunmasına masaj yapmasına sinir oluyorum. Evde çalışan masörler vardı hepsini kovdurttum. Ben kendim ayaklarına masaj yapıyorum” dedi.

“MEHMET ALİ’DEN ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM”

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, yaklaşık bir yıldır süren ilişkilerinin ayrıntılarını da paylaştı. Ceylan, “Mehmet Ali’den çocuğum olsun istiyorum” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP