DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0603 -0.01%
ALTIN 2.861,631,16
BITCOIN 21624000.25875%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Haberler: İrem Derici ve Atakan Işıktutan bir sene sonra aynı mekanda!
25 okunma

Haberler: İrem Derici ve Atakan Işıktutan bir sene sonra aynı mekanda!

İrem Derici, Yeni Foça'da bulunan bir plajda sahne aldı. Şarkıcı, fenomen eserleriyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. Derici, konser önce basın mensuplarınının sorularını yanıtladı.

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 09:58
Haberler: İrem Derici ve Atakan Işıktutan bir sene sonra aynı mekanda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İrem Derici, müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Yeni Foça’da sahne alan başarılı şarkıcı, plajda hayranlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Tatilden bahseden Derici, sahne öncesinde yaptığı esprili bir açıklamada, “Bugün plajda güneşlendim. Umarım selülitlerimi görüntülemediniz. Bıçak altına yatacak enerjim kalmadı. Bu haliyle kabul edin artık!” dedi.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan aynı mekandaydı Bir sene sonra ilk kez göreceğim

“AŞKA İHTİYACIM YOK”

Son dönemde sosyal medyada daha melankolik paylaşımlar yapan Derici, “Galiba biraz Dolunay etkisi mi bilmiyorum, herkes ‘İyi misin, acı mı çekiyorsun?’ diye soruyor. Aslında çok iyiyim. Sıkıntım yok, çünkü hayatımda aşk yok. O olmadığı için de sıkıntı yok, kafam rahat. Aşk olunca sıkıntı başlıyor. O gömlek bana uymuyor, aşka ihtiyacım yok,” diye açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde gıda zehirlenmesi geçiren Derici, “Muhtemelen buzdan oldu. Bodrum’da hep çıktığım bir mekandı, sahne alamadım. Telafi edeceğim. Uçağa binemedim, karayoluyla İstanbul’a döndüm,” dedi.

Haberin Devamı

“BEN KENDİ HAYATIMDAN SORUMLUM”

Bir röportajda “Dekolteme karışan erkeği kapıya koyarım” sözleri hatırlatılan Derici, “Kimse hiçbir şeyime karışamaz. Ben kendi hayatımdan sorumluyum. 15 yıldır böyleyim. Beni aşık ettiklerine inandıkları an, beni değiştirmeye çalışıyorlar. Yalnız öleyim ama değiştiremezler. Sonra yollarımız ayrılıyor,” dedi.

İrem Derici ve Atakan Işıktutan aynı mekandaydı Bir sene sonra ilk kez göreceğim

“ARASINDA BİR ŞEY YOK”

Eski sevgilisi Atakan Işıktutan’ın sosyal medya çekimleri için mekanda bulunduğuna değinen Derici, “Eski sevgilim beni izleyecek. Atakan’la güzel ayrıldık. Arasında bir şey yok. Bir sene sonra ilk kez göreceğim,” dedi. Sahnedeki Derici, Işıktutan’a selam gönderdi, eski aşkı da öpücük yollayarak karşılık verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP