DOLAR 34,1179 0.02%
EURO 38,2334 0.16%
ALTIN 2.916,570,08
BITCOIN 21757180.35521%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Haberler: Hadise, Hande Erçel’e gönderme mi yaptı?
3 okunma

Haberler: Hadise, Hande Erçel’e gönderme mi yaptı?

Son olarak 'Bambaşka Biri' dizisinde Burak Deniz ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, 'Konuşmayı sevenler konuşsun' diyen Hadise ile sorulan sorulara yanıt verdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2024 11:12
Haberler: Hadise, Hande Erçel’e gönderme mi yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, sosyal medyada sevgilisi Hakan Sabancı’nın yaptığı paylaşımların yoğun ilgi görmesiyle ilgili sorulara, “Teşekkür ederim, ne diyebilirim ki, sağ olsunlar.” şeklinde cevap verdi.

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

“HARİKA BİR ÇİFT OLDUK”

Geçtiğimiz yaz tatilinin keyifli geçtiğini belirten Erçel, “Tatil çok iyi geldi, film de çok güzel oldu. Barış Arduç sağ olsun, benim için güzel temennilerde bulundu, ben de onu özledim, yakında görüşürüz zaten. Çok şükür, harika bir çift olduk, çok iyi bir insan.” dedi.

“HENÜZ NETLEŞEN BİR ŞEY YOK”

Çok beğendiği bir senaryo olduğunu ifade eden Erçel, “Henüz netleşen bir şey yok, netleştiğinde paylaşırım.” şeklinde konuştu.

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen ile ilgili sorulara oyuncu, “Gayet güzel, her kadın çok güzel, bunu diyebilirim sadece.” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

“KONUŞMAYI SEVENLERLE KONUŞUN”

Hadise Venedik Film Festivali’ne katılmış ve dönüşte havalimanında karşılanmıştı. Havalimanında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeyen ünlü şarkıcı, “Ben havalimanında konuşmayı sevmiyorum. Konuşmayı sevenlerle konuşun.” demişti.

Hadise’nin bu sözlerinin kime yönelik olduğu merak konusu olmuştu. Hadise’nin sözlerinin Hande Erçel’e yönelik olduğu iddia edildi, iki ismin aralarının açık olduğu konuşuldu.

“ÇOK GEREKSİZ BİR İDDİA”

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularına Hande Erçel, “Yalan haber yapmayı ne zaman bırakacaksınız? Çok gereksiz bir iddia bence, hiç zannetmiyorum bana göndermede bulunduğunu, kendisi de mükemmel bir kadın.” yanıtını verdi. Hande Erçel daha sonra aracına binerek oradan ayrıldı.

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.