DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN
BITCOIN 2150600-0.46101%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

20:29

YATSIYA KALAN SÜRE

Göztepe'den Victor Hugo ve Piotrowski bombası!
12 okunma

Göztepe'den Victor Hugo ve Piotrowski bombası!

Süper Lig’de ilk üç haftada 3 beraberlik alan Göztepe, iki takviye birden yapacak. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı Kırmızılılar, Flamengo forması giyen...

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:34
Göztepe'den Victor Hugo ve Piotrowski bombası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, Trendyol Süper Lig’deki ilk üç maçını beraberlikle tamamladıktan sonra kadrosunu güçlendirmek için iki önemli hamleye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, hücum hattını daha da etkili hale getirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son gelen haberlere göre, İngiliz Premier Lig ekibi Southampton, orta saha oyuncusu Charly Alcaraz’ı Flamengo’ya transfer etmeyi kabul etti. Transferin bir parçası olarak Southampton, 20 yaşındaki Brezilyalı yetenek Victor Hugo’yu kadrosuna katacak ve genç oyuncunun Göztepe’ye kiralanması planlanıyor. Bu gelişme Göztepe taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı, ancak resmi bir açıklama bekleniyor. Victor Hugo’nun piyasa değeri yaklaşık 5 milyon Euro ve sözleşmesi Haziran 2028’e kadar devam ediyor.

Göztepe ayrıca, Ludogorets’te forma giyen 26 yaşındaki Polonyalı ön libero Jakub Piotrowski’yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Deneyimli oyuncu, Saint Etienne ve Udinese’nin de ilgi gösterdiği isimler arasında yer alıyor. Sözleşmesi Haziran 2025’te sona eren Piotrowski, Göztepe’nin hedef listesinde yer alıyor ve kulüp görüşmelerini sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP