DOLAR 34,0682 0.01%
EURO 38,0182 0.27%
ALTIN 2.816,600,50
BITCOIN 21583846.56445%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:14

AKŞAMA KALAN SÜRE

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance'den taraftara güvence
5 okunma

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance'den taraftara güvence

Süper Lig'in 6'ncı haftasında 23 Eylül Pazartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Kayserispor'la karşı karşıya gelecek Göztepe'nin Sportif Direktörü Ivan Mance...

ABONE OL
Eylül 19, 2024 08:33
Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance'den taraftara güvence
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İki yıldır Göztepe’nin başında bulunan Hırvat futbol adamı, kulüpteki deneyimleri ve gelecek hedefleri hakkında şunları söyledi: “Harika bir yolculuk geçirdik. Ben geldiğimde kulüp en iyi dönemini yaşamıyordu. İki yıl içinde taraftarlarımızın, kulüp çalışanlarımızın, İzmir medyasının, yöneticilerimizin ve tüm destekçilerimizin katkılarıyla bir araya gelerek önemli bir ilerleme kaydettik ve ilk hedefimize ulaştık. Bu hedefimiz Süper Lig’e yükselmekti. Harika bir sezon geçirdik. Özellikle genç oyuncularımız için unutulmaz anılar yarattığımızı düşünüyorum.”

Mance, yaptıkları işin kolay olmadığını vurgulayarak şöyle devam etti: “Projemizin ilk bölümünü başarıyla tamamladık ve bunun için çok mutluyum. Herkes büyük bir özveri gösterdi. Küçük katkılar büyük başarılar doğurdu. Göztepe’yi hak ettiği yere, Süper Lig’e taşıyoruz. Göztepe kesinlikle Süper Lig’e ait. Şimdi gözümüz gelecekte. Enerjimiz ve umudumuz yüksek. Daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz.” Çok karakterli bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını belirten Mance, “Bu harika oyuncu grubuyla birlikte Göztepe’yi Süper Lig’e geri getirdik. Şu an bizimle olmayanlar da Göztepe tarihine isimlerini yazdırdılar. Eski antrenör ekibi de çok iyi iş çıkardı. Yeni bir takım kurduk. Geçen sezonki kadronun yarısını koruduk. Takımımızın felsefesine uygun yeni oyuncuları da kadromuza kattık.”

“BÜYÜK HAYALLER PEŞİNDEYİZ”

Mance, felsefelerinin çok çalışmak olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Göztepe’ye saygı duymak ve yeşil sahada büyük hayaller peşinde koşmak en baştaki hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda, istediğimiz pozisyonlara birkaç oyuncu transfer ettik. Bence takımımız şu anda yazın başındaki durumundan daha güçlü. Ancak her transfer döneminde de söylediğim gibi, transfer dönemi puan tablosuna puan eklemez. Puanları sahada kazanmak gerekir. Antrenör ekibimiz ve Stanimir Stoilov hocamızla birlikte buraya gelen tüm oyuncuları daha iyi bir hale getirebiliriz. Şu an ligdeki en genç takıma sahibiz ve bu da hedeflerimizden biriydi. Dolayısıyla hocamızın çalışma tarzıyla onları daha da geliştirebileceğimize inanıyorum. Yine ortak hedeflere ve amaçlara sahip bir takım kurabilir ve Göztepe taraftarlarına büyük mutluluklar yaşatabiliriz.”

“İYİ BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Ivan Mance, Sport Republic şirketi ve Onursal Başkan Mehmet Sepil’den büyük destek gördüklerini belirterek, “Böyle bir yönetimle çalışmak benim için bir gurur. Bu nedenle, muhteşem taraftarımızla birlikte yeni bir tarih yazabileceğimize, yeni anılar yaratabileceğimize ve sezonda harika işler başarabileceğimize inanıyorum. Ancak gerçekçi olalım, bu kolay olmayacak. Çünkü Türkiye’deki tüm kulüpler yatırım yapıyor ve iyi bir takım kurmaya çalışıyor. Fakat biz kendimize güveniyoruz. Sadece Göztepe’ye odaklandık. Etrafımızda olup bitenlere değil. İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi kanıtlayabileceğimize ve bunu sahada gösterebileceğimize inanıyorum.”

“TARAFTARIMIZ OLMADAN ASLA”

Son olarak taraftarlara da mesajlar gönderen Mance sözlerini şöyle tamamladı: “Öncelikle, herkesten bir daha asla taraftarımız olmadan maç oynamamızı rica ediyorum. Çünkü Göztepe’nin kimliği ve asıl gücü stadyumumuz dolu olduğunda ortaya çıkıyor. Gerçekten de stadyumumuzdaki deneyim, futbol dünyasında yaşayabileceğiniz en iyi deneyimlerden biri. Bu nedenle bir daha asla taraftarlarımız olmadan stadyumda maç oynamayalım. Duygularımızı kontrol edelim, ancak kulübe ve takıma her türlü desteği verelim. Göztepe arması için verdikleri mücadele ve bu arma için oynadıkları oyunla bu desteği hak edeceklerine inanıyorum. O zaman birlikte harika şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum. İyi anlarda taraftarlarımızla birlikte mutlu olmak için onlara ihtiyacımız var. Ancak kötü anlarda, belki maçları kaybettiğimizde de taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Onlardan bize destek olmalarını ve arkamızda durmalarını istiyoruz. Çünkü iki yılda öğrendiğim en önemli şey, taraftarlarımız sezonun zorlu anlarında bile takımımızın yüzde yüz arkasında durduğunda Göztepe durdurulamaz oluyor. Kimse bizi durduramaz. Öyleyse birleşelim. Birlikte bir bütün olalım. Bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda da yeni ve muhteşem bir tarih yazalım. Göztepe 100 yaşına geliyor, ancak bu Göztepe hikayesinin sonu değil. Göztepe’nin 200 yaşında olması lazım. Önümüzdeki 100 yılın, geride bıraktığımız 100 yıldan daha başarılı olmasını diliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.