DOLAR 34,1158 0.28%
EURO 38,1144 0.13%
ALTIN 2.858,771,05
BITCOIN 21649672.237%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Göztepe, Lis transferinde mutlu sona ulaştı
16 okunma

Göztepe, Lis transferinde mutlu sona ulaştı

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, geçen sezon kiralık olarak takımda forma giyen Lis'in transferini tamamladı.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 11:34
Göztepe, Lis transferinde mutlu sona ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, Fenerbahçe ile evinde 2-2 berabere kaldığı Süper Lig mücadelesinin ardından, kaleci Mateusz Lis’i kadrosuna katarak önemli bir transfer gerçekleştirdi. Alanyaspor deplasmanına çıkmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, golcü eksikliğini Brezilyalı Juan Silva’yı bir sezonluğuna kiralayarak kapatmıştı.

Uzun süredir Polonyalı eldivenin transferini görüşen Göztepe yönetimi, sonunda başarılı bir sonuç elde etti. Geçtiğimiz hafta Southampton’ın Newcastle United ile oynadığı maçta kadroda yer almayan Lis, kulübünden ayrıldı ve imza için İzmir’e geldi. Geçtiğimiz sezon Göztepe’de kiralık olarak forma giyen Lis’in Alanyaspor deplasmanına yetişmesi bekleniyor.

ARDA’NIN SAKATLIĞI

Göztepe’nin ilk iki maçta kaleyi koruyan Arda Özçimen’in sakatlandığı öğrenildi. Fenerbahçe maçından sonra MR’ı çekilen Arda’nın, birkaç hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

GÖZLER PFDK’DA

Göztepe’nin Fenerbahçe ile oynadığı olaylı maçın ardından, gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) vereceği cezalar üzerine çevrildi. Göz-Göz, maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53’üncü maddesi uyarınca, saha olayları nedeniyle de Futbol Disiplin Talimatı’nın 52’nci maddesi uyarınca ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49’uncu maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u iterek yere düşüren Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan da saldırısı nedeniyle talimatların 49’uncu maddesi uyarınca PFDK’lık oldu. Kurul kararları yarın açıklanacak. Maç içinde deplasman tribününe müdahale etme gerekçesiyle sahaya giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP