DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koç'u itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir?
20 okunma

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koç'u itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir?

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arkadan iterek düşüren Fatih Özkan gözaltına alındı. Fatih Özkan'ın daha önce Göztepe-Altay maçında da...

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 07:35
Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koç'u itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında, protokol tribününden ayrılarak sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu deplasman tribününe geçti. Güvenlik ekibiyle birlikte Göztepeli taraftarların olduğu güney kale arkası tribününden geçerken, başkana yabancı maddeler atıldığı gözlemlendi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a İzmir’de saldırı! Yere düştü, taraftar sahaya girdi daha fazla video için

Tribünden büyük tepki

Fenerbahçe yönetimi, sarı-lacivertli taraftarlar arasında yaşanan karışıklık nedeniyle sahaya girdi. Daha sonra tribünlere dönen Ali Koç’a, güney kale arkası tribününden büyük bir tepki yağdı. Başkan Koç, çıkış tüneline doğru giderken arkadan itildi ve yere düştü. Başına su şişesi geldiği görüldü, maç durduruldu.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koçu itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir

Yeniden protokol tribününe geri döndü

Yoğun koruma ekibiyle tünele gelen Ali Koç, güvenlik önlemleri altında protokol tribününe geri döndü. Protokol tribününe dönerken Göztepe CEO’su Kerem Ertan Koç’a tepki gösterdi. Maç daha sonra kaldığı yerden devam etti.

Başkan Koç’u Fatih Özkan isimli görevli düşürdü

Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısında, Fenerbahçe tribünlerine giden Ali Koç’un dönüş yolunda yere düşmesinin sebebi, Fatih Özkan isimli bir görevlinin itmesi olduğu ifade edildi. Güney tribünün önünden geçerken Özkan tarafından fiziksel müdahaleye uğrayan Koç, aniden yere düştü. Fatih Özkan’ın Göztepe’de resmi bir yönetici değil, sadece görevli olduğu açıklandı.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koçu itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir

 

Olaylı Göztepe-Altay maçındaki kişiyle isim benzerliği

Fatih Özkan’ın daha önce Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylar sonrasında, kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan yargılandığı iddia edilmişti. Ancak kişilerin aynı şahıs olmadığı, sadece isim benzerliği olduğu öğrenildi.

Ali Koç’u iten Fatih Özkan kimdir?

Göztepe – Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan’ın kim olduğu merak konusu. Arama motorlarında “Fatih Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Özkan ne iş yapıyor?” gibi soruların yanıtları araştırılıyor. Göztepe görevlisi Fatih Özkan’ın Ali Koç’u iterek düşürmesinin ardından gözaltına alındığı iddia ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP