DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Güzellik kraliçesi Nevide Çiçek, futbol tutkusundan vazgeçmedi
10 okunma

Güzellik kraliçesi Nevide Çiçek, futbol tutkusundan vazgeçmedi

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 07:50
Güzellik kraliçesi Nevide Çiçek, futbol tutkusundan vazgeçmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 yaşındaki Nevide Çiçek, ortaokulda futbola olan tutkusunu keşfetti ve bu tutkuyu hiçbir zaman bırakmadı. Güzellik kraliçesi seçilmesi ve dizi-film oyunculuğunda rol alması bile onu yeşil sahalardan uzaklaştırmadı. Yeni sezonda 1207 Antalyaspor Kadın Futbol takımının formasını giyecek olan Çiçek, “Bu sezon da futbol aşkımı sahada göstereceğim. Her zaman önceliğim futbol” dedi.

İstanbul’da yaşayan Nevide Çiçek, ortaokul yıllarında okul sahasında erkek arkadaşlarıyla futbol oynayarak futbola olan sevgisini besledi. Genç yaşta futbol tutkusuna kapılan Çiçek, futbol kariyerine Güzeltepe Doğu Gençlik ve Spor’da başladı. Bir süre profesyonel olarak futbol oynayan Çiçek, aynı zamanda modellik ve oyunculuk yapmaya da başladı.

2021 yılında Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Nevide Çiçek, yarışmada birincilik tacını kazandı. 2022 yılında The Queen Eurasia Güzellik Yarışması’nda güzellik kraliçesi seçilen Çiçek, geçtiğimiz aylarda Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenen Miss Eurasia yarışmasında 25 ülkeden yarışmacılar arasında üçüncülük tacını taktı. Dizi ve filmlerde oyunculuk yapan Çiçek, hiçbir zaman futbol aşkından vazgeçmedi. Podyumlardaki başarısını yeşil sahalara da taşımayı hedefleyen Nevide Çiçek, yeni sezon için 1207 Antalyaspor Kadın Futbol takımına transfer oldu. Takımıyla başarılı bir sezon geçirmek isteyen genç futbolcu, sahaya çıkacağı günü dört gözle bekliyor.

MEVKİSİ DEFANS

Futbol tutkusunun çocukluk yıllarına dayandığını söyleyen Nevide Çiçek, “Ortaokulda arkadaşlarımla futbol oynamaya başladım. Hocalarımın da desteğiyle kendimi yeşil sahalara attım ve yeteneğimi göstermek istedim. Ortaokulda kadın futbol takımına seçildim ve defans mevkiinde oynadım. Aynı zamanda modellik de yapıyorum. Hocalarım bu konuda çok anlayışlı. Gelemediğim zamanlarda beni anlayışla karşılıyorlar ve eksik idmanlarımı tamamlamam için program hazırlıyorlar. Modelliğe Lübnan’da düzenlenen yarışmayla başladım. Orada Türkiye’yi temsil ettim ve birincilik tacını kazandım. Daha sonra Rusya’da düzenlenen yarışmada 25 ülke arasında üçüncü oldum” dedi.

‘FUTBOLA AŞIK BİR İNSANIM’

Hem futbol oynamanın hem de modellik yapmanın insanlara tuhaf gelebileceğini belirten Çiçek, “Futbolu ve modelliği bir arada yürütmek zor olsa da çok güzel geri dönüşler alıyorum. Her zaman önceliğim futbol. Örnek aldığım biri yok. Hocalarımın örnek gösterdiği bir futbolcu olmak istiyorum. Takımdan çok memnunum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Yeni sezonda takımımızı en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Takımımız çok güçlü ve hocalarımız çok iyi. Futbola olan aşkımı bu sezon da sahada göstereceğim. Futbola aşık bir insanım” diye konuştu.

Haber: Semih ERSÖZLER-Kamera: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Antalya Kraliçe Futbol Spor Güzellik Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP