DOLAR 34,0567 -0.03%
EURO 38,0235 0.27%
ALTIN 2.825,580,82
BITCOIN 21385324.70835%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Güzellik Kraliçesi Futbol Tutkusundan Vazgeçmedi
9 okunma

Güzellik Kraliçesi Futbol Tutkusundan Vazgeçmedi

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 07:50
Güzellik Kraliçesi Futbol Tutkusundan Vazgeçmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Nevide Çiçek: Yeşil Sahada Parlayan Bir Yıldız

23 yaşındaki Nevide Çiçek, futbol tutkusunu hiçbir zaman bırakmayan bir genç kadın. Ortaokul yıllarında okul sahasında arkadaşlarıyla futbol oynamaya başlayan Çiçek, futbola olan sevgisini profesyonel olarak sürdürmeye karar verdi. Güzeltepe Doğu Gençlik ve Spor’da futbola adım atan Çiçek, aynı zamanda modellik ve oyunculuk yaparak kendini farklı alanlarda da keşfetti.

2021’de Lübnan’da düzenlenen Miss Tourism Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Çiçek, güzellik kraliçesi unvanını elde etti. 2022 yılında The Queen Eurasia Güzellik Yarışması’nda da güzellik kraliçesi seçilen Çiçek, aynı yıl Rusya’da düzenlenen Miss Eurasia yarışmasında ise 25 ülkeden yarışmacı arasından üçüncülük tacını kazandı.

Ancak Çiçek, podyumlardaki başarısını yeşil sahalara taşımayı da hedefliyordu. Bu nedenle, yeni sezon için 1207 Antalyaspor Kadın Futbol takımına transfer oldu. Defans pozisyonunda oynayan Çiçek, “Futbol aşkımı bu sezon da göstereceğim” diyerek yeni takımında başarılı bir sezon geçirmek için can atıyor.

“Ortaokulda kadın futbol takımına seçildim ve o günden beri defans mevkiinde oynuyorum. Modellikle futbolculuğu bir arada götürmek zor olsa da, hocamın anlayışlılığı sayesinde bunu başarabiliyorum,” diyor Çiçek.

“Futbola aşık bir insanım. Takımımla çok iyiyiz ve yeni sezonda takımımızı en iyi yerlere getirmek istiyoruz.”

Nevide Çiçek, futbola ve güzelliğe olan tutkusuyla, sporda ve yaşamda büyük başarılar elde etmeyi hedefleyen genç ve ilham verici bir örnek.

MEVKİSİ DEFANS

Futbol Güzellik Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.