DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 21570962.83172%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Güzel Aşklar Diyarı’ndan İki Yeni Fragman Yayınlandı
9 okunma

Güzel Aşklar Diyarı’ndan İki Yeni Fragman Yayınlandı

ABONE OL
Ekim 8, 2024 07:48
Güzel Aşklar Diyarı’ndan İki Yeni Fragman Yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin merakla beklenen tanıtım filmleri yayınlandı. Yayınlanan fragmanlarda, istenmeyen gelin olmasına rağmen aşkı uğruna her şeye katlanmaya hazır olan Deniz’in çaresizliği ön plana çıkıyor.

Dizide, Cemal Alaca’nın ölümüyle suçlanan Deniz, gelin geldiği konakta ayakta kalma mücadelesi verirken, yürek burkan bir yalnızlıkla karşı karşıya kalıyor. Tanıtım filmlerinde, mahkemede görülen Deniz, Tufan’ı koruyarak “Tufan benim akrabam. Beni kaçırmadı. Kendi isteğimle onun yanına gittim” sözleriyle gerçekleri savunuyor. Bu sözler Arhan’ı öfkelendirmesine neden oluyor ve mahkemeyi öfkeyle terk ediyor.

İmkansız bir aşkı konu alan dizi, aynı zamanda aile bağları ve çatışmalarını da ele alıyor. Özellikle Gönül ve Arhan arasındaki gerginlik, dizinin önemli bir unsuru olarak öne çıkıyor. Oğlu Arhan’ı korumak için her şeyi göze alan Gönül, “Bu evlilik zaten bir hataydı, ilk zelzelede yıkıldı gitti” sözleriyle oğluna kızgınlığını ifade ediyor. Arhan ise annesine “Sen böyle davranmaya devam ettikçe, ben Deniz’e daha da bağlanacağım anne” karşılığını veriyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryosu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alınan dizide Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi deneyimli oyuncular rol alıyor.

Yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Güzel Aşklar Diyarı”, izleyicileri heyecan dolu bir yolculuğa çıkaracak gibi görünüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Güzel Aşklar Diyarı Kültür Sanat Televizyon Kanal D Fragman Magazin Kültür Sanat Medya Dizi Aile

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP