DOLAR 34,1563 0.17%
EURO 38,0131 -0.22%
ALTIN 2.879,940,19
BITCOIN 21671171.34367%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

‘Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor!
6 okunma

‘Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor!

Usta isimler ile genç yetenekleri bir araya getiren, merakla beklenen ‘Güzel Aşklar Diyarı dizisi’, bugün saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek.

ABONE OL
Eylül 23, 2024 09:12
‘Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapadokya’nın büyüleyici doğasının, izleyicileri etkileyecek oyuncularla bir araya geldiği, merakla beklenen dizi “Güzel Aşklar Diyarı”, bugün saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak. 2.5 yıllık bir hazırlık süreci geçiren ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği proje, ekranlara gelmeden önce yayınlanan tanıtım filmleriyle büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı dizi, güçlü bir kadroya sahip. Güzel Aşklar Diyarına yolculuk başlıyor

ALACA AİLESİNİN O İSİMLERİ

Deniz ve Arhan’ın büyük aşkının dramatik bir hikaye ile anlatıldığı dizide, Deniz rolünü başarılı oyuncu Özgü Kaya, Arhan rolünü ise yakışıklı oyuncu Burak Berkay Akgül üstleniyor. Alaca Konağı’nın sahibi olan dede Hakim Alaca’yı Halil Ergün canlandırırken, Meltem Cumbul ise Hakim Bey’in gelini Gönül Alaca olarak izleyici karşısına çıkacak.

Güzel Aşklar Diyarına yolculuk başlıyor

“DENİZ BANA İLHAM VERİYOR.”

Yepyeni bir proje ile yeniden Kanal D ekranlarında yer alan Özgü Kaya, büyük heyecan duyduğunu ifade ederek, “Deniz Dervişoğlu, benim için çok özel, çünkü onun güçlü duruşu, hayata bakışı ve tüm zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi bana da ilham veriyor. İzmir’de başlayıp Kapadokya’da bambaşka bir yöne evrilen bu hikaye, Deniz’in hem kendini keşfetme yolculuğu hem de aşkı için verdiği büyük bir savaş. İzleyicilerin, bu akşamdan itibaren Deniz’in yaşadıklarına tanıklık ederken kendi hayatlarından da bir şeyler bulabileceklerini düşünüyorum. Ekran başındaki herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte heyecanlı, sürükleyici ve duygusal bir yolculuğa çıkacağız.” dedi.

Haberin Devamı

Güzel Aşklar Diyarına yolculuk başlıyor

“DUYGUSAL YOLCULUĞA ÇIKACAKSINIZ.”

Burak Berkay Akgül de uzun bir emeğin sonucunda duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Dizimiz nihayet izleyicilerimizle buluşacak. Çok heyecanlıyız! Umarım bu dizi, hayallerindeki aşkı arayan herkese unutulmaz bir duygusal yolculuk yaşatır.” şeklinde konuştu.

GÖRSEL ŞÖLEN

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri ağırlıklı olarak Kapadokya’da gerçekleşse de Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalarda çekilen etkileyici görüntüler de dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyiciyle buluşacak. Dizi, güçlü bir hikayenin yanı sıra Anadolu’nun eşsiz güzelliği ile de görsel bir şölen sunacak.

Güzel Aşklar Diyarına yolculuk başlıyor

GÜÇLÜ DİZİYE, GÜÇLÜ KADRO

Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül Pazartesi’den itibaren her pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

Güzel Aşklar Diyarına yolculuk başlıyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP