DOLAR 34,2568 0.04%
EURO 37,5890 -0.14%
ALTIN 2.919,93-0,04
BITCOIN 21643392.21499%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:57

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

‘Güzel Aşklar Diyarı’na ateş düştü
4 okunma

‘Güzel Aşklar Diyarı’na ateş düştü

Heyecanın bir an olsun dinmediği ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın bugün ekrana gelecek yeni bölümüne ateş düşüyor

ABONE OL
Ekim 7, 2024 07:12
‘Güzel Aşklar Diyarı’na ateş düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin sezona damgasını vuran dizilerinden “Güzel Aşklar Diyarı”nda heyecan hiç dinmiyor. Bugün yayınlanacak yeni bölümün fragmanı, istenmeyen bir gelin olmasına rağmen aşkı için her şeyi göze alan Deniz’in (Özgü Kaya) çaresizliğini gözler önüne seriyor. Cemal Alaca’nın (Yiğit Yapıcı) ölümüyle suçlanan ve gelin geldiği konakta ayakta kalmaya çalışan Deniz’in dramatik durumu izleyenleri derinden etkiliyor.

‘Güzel Aşklar Diyarı’na ateş düştü

Tanıtım görüntülerinde mahkemede görünen Deniz, “Tufan (Yunus Narin) benim akrabam. Beni kaçırmadı! Ben kendi rızamla onun yanına gittim” sözleriyle Tufan’ı savunuyor. Arhan (Burak Berkay Akgül) ise öfkeyle mahkemeyi terk ediyor. İmkansız bir aşkın etrafında dönen olayların yanı sıra dizide aile hikayesi de ön plana çıkıyor. Gönül (Meltem Cumbul) ve Arhan arasındaki gerilim iyice tırmalıyor. Oğlu Arhan’ı korumak için her şeyi göze alan Gönül, “Bu evlilik zaten ilk zelzelede yıkıldı gitti” diyerek oğluna çıkışıyor. Arhan ise “Sen böyle davranmaya devam ettikçe ben Deniz’e daha çok bağlanacağım anne” diye karşılık veriyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZALI

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu “Güzel Aşklar Diyarı”nın yapımcılığını Med Yapım ve Boyut Film üstleniyor, Fatih Aksoy ise yapımcılığını yürütüyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizi, Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimleri bir araya getiriyor. “Güzel Aşklar Diyarı”, yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP