DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahsun Kırmızıgül imzalı, heyecanla beklenen “Güzel Aşklar Diyarı” dizisi, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, okuma provalarıyla start aldı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Boyut Film’de gerçekleşen okuma provasına, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün yanı sıra Halil Ergün, Meltem Cumbul ve tüm oyuncular katıldı.

Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor

Usta oyuncu Halil Ergün, Kapadokya’nın büyüleyici güzelliğine vurgu yaparak “Kapadokya’yı görmeyen, ‘Ben Anadolu’yum’ demesin” dedi. Dizinin çekimleri yakında Kapadokya’da başlayacak.

Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor

Okuma provaları neşeli bir ortamda gerçekleşti. Mahsun Kırmızıgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul ile tüm oyuncu kadrosu eksiksiz yer aldı. Meltem Cumbul, Kapadokya’nın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ve çocukluğundan gelen anıları canlandırdığını belirterek heyecanını dile getirdi.

Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor

10 yıl sonra tekrar ekranlara döndüğünü söyleyen Meltem Cumbul, yeni projesine olan heyecanını ifade etti.

“HALA JÖN OLMAK İSTİYORUM”

Genç oyuncularla çalışmaktan heyecan duyduğunu belirten Halil Ergün, esprili bir şekilde “Ben hâlâ jön olmak istiyorum” diyerek gençlik enerjisinden bahsetti. Kapadokya’nın kendisini derinden etkilediğini ve dizinin çekimlerinin heyecanla beklediğini belirtti.

“2.5 YIL ÖNCE HAZIRLANMAYA BAŞLADIK”

Mahsun Kırmızıgül, dizinin çekimlerine 10 Ağustos’ta başlayacaklarını ve Kapadokya’nın ardından Karadeniz ve Diyarbakır’da da çekimlerin devam edeceğini duyurdu. Uzun zamandır hayalini kurduğu bu projede Halil Ergün ve Meltem Cumbul ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor

“ONU BIRAKMAM BİR DAHA”

Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül’ün Türk sineması için önemli bir isim olduğunu vurgulayarak, Boyut Yapım’ın kendisini geçmişe götürdüğünü ve Türk sinemasının izleriyle gurur duyduğunu belirtti. Mahsun Kırmızıgül ise Halil Ergün ve Meltem Cumbul’a olan saygısını ve projeyle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirdi. Sahneleri bırakmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

ÇOK ÖZEL MEKANLAR

Dizinin çekimleri, Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerinin yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da da gerçekleşecek. Hikayesi kadar mekanlarıyla da izleyicilerin beğenisini kazanması bekleniyor.

DİZİDE ÇOK GÜÇLÜ KADRO BULUNUYOR

Medyapım ve Boyut Film ortak yapımı olan “Güzel Aşklar Diyarı”nın oyuncu kadrosu, Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimleri bir araya getiriyor. Dizinin müzikleri de Mahsun Kırmızıgül tarafından bestelendi. “Güzel Aşklar Diyarı”, yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Güçlü kadrosuyla ‘Güzel Aşklar Diyarı’ geliyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP