DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Sosyal Medyayı Sarsıyor
7 okunma

Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Sosyal Medyayı Sarsıyor

ABONE OL
Eylül 15, 2024 09:48
Güzel Aşklar Diyarı Dizisi Sosyal Medyayı Sarsıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzel Aşklar Diyarı: Kanlı Gelinlik ve Aşkın Bedeli

Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı”, yayınlanmadan önce çarpıcı bir ön izleme sahnesi ile büyük bir merak uyandırdı. Özgü Kaya’nın canlandırdığı “Deniz” karakterinin kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı ‘Söğüdün yaprağı narindir, narin’ dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü ise izleyenlerin duygularına dokunuyor.

Güzel Aşklar Diyarı, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici çekimleri ve başarılı rejisiyle dikkat çeken bir dizi olarak yeni sezonun en iddialı projeleri arasında yer alıyor. İlk kez yayınlanan ön izleme sahnesinde, Deniz’in kanlar içindeki gelinliğiyle duş aldığı ve ablası Ünzile (Melis Birkan) tarafından ağlayarak çözülen gelinliğin görüntüsü, Kıraç’ın seslendirdiği “Zeynebim” türküsü eşliğinde ekrana yansıyor. “Hayat narin bir çiçek… Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor.” notuyla paylaşılan video, Kanal D’nin sosyal medya hesaplarından büyük ilgi görüyor.

Dizinin ilk bölümünde özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü olan Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) aşkı, Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde anlatılıyor. Ailelerin karşı duruşuna rağmen gerçekleşen masalsı düğün, faili meçhul bir cinayetle kan gölüne dönüşüyor. Dizinin çekimleri için tüm Kapadokya titizlikle incelendi ve senaryoya en uygun mekanlar seçildi. Bu özel mekanlar, şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu “Güzel Aşklar Diyarı”, Med Yapım ve Boyut Film’in yapımcılığı ve Fatih Aksoy’un yapımcılığında hayata geçiyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi önemli isimler yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çok yakında Kanal D’de ekrana geleceği öğrenildi. Dizinin yayın tarihi ve diğer detaylar ise henüz açıklanmadı. Ancak, sosyal medyada büyük bir merak uyandıran “Güzel Aşklar Diyarı”, izleyiciler için heyecan dolu bir sezon vaat ediyor.

Kültür Sanat, Sosyal Medya, Televizyon, Özgü Kaya, Magazin, Kanal D, Kültür, Sanat, Dünya, Medya, Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP