DOLAR 34,0189 -0.14%
EURO 38,1057 0.51%
ALTIN 2.831,081,02
BITCOIN 21211863.98667%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül’de Kanal D’de Başlıyor
7 okunma

Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül’de Kanal D’de Başlıyor

ABONE OL
Eylül 18, 2024 07:48
Güzel Aşklar Diyarı 23 Eylül’de Kanal D’de Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı”, 23 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşuyor. Dizide “Cihangir Alaca” karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım, rolü hakkında heyecan verici açıklamalar yaptı.

Yıldırım, “Cihangir’in ironik ve kara mizahla dolu bir kişiliğe sahip olmasını istiyorum. Bu, benim kendi kişiliğimle örtüşen bir özellik. Ben de ironiye ve kara mizaha düşkünüm” diyerek karakterine kendi özelliklerini yansıtmayı hedeflediğini belirtti. Oyuncu, Kapadokya’da geçen dizi sayesinde bu bölgeyi ilk kez keşfetme fırsatı bulduğunu da ekledi.

‘TUTKULU BİR YÜREK’

Cihangir’in de kendisi gibi tutku dolu biri olduğunu belirten Yıldırım, “Karaktere kendimden bir şeyler katmak istiyorum. Yönetmenimiz ve senaristlerle uyumu yakalarsak, Cihangir’e kendi kişiliğimin bazı yönlerini yansıtacağım” dedi.

‘AİLE BAĞIMLILIGI’

Oyuncu, dedesini küçük yaşta kaybettiğinden bahsederek ailesine olan bağlılığından söz etti. “Ailem benim için her şey. Annemi, babamı ve kardeşimi çok seviyorum. Biz çok sıcak ve sıkı bir aileyiz. Cihangir, hırsları uğruna sevdiklerini göz ardı edebilecek biri olsa da ben bunu asla yapamam” diye konuştu.

‘BEKLENMEDİK DÖNÜŞÜMLER’

Yıldırım, dizinin en güçlü yönünün dramatik yapısı olduğunu vurguladı. “Güzel Aşklar Diyarı’nda izleyicileri şaşırtan hikayeler ve karakterler göreceğiz. Kimden ne çıkacağını tahmin edemeyeceğimiz sürprizler var. Hikayede bazı kilit noktalar, kimin sorumlu olduğunu bile bilmediğimiz olaylar var” dedi.

MAHSUN KIRMIZIGÜL İMZASI

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstlendi. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı “Güzel Aşklar Diyarı”nda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

“Güzel Aşklar Diyarı”, 23 Eylül Pazartesi’nden itibaren her pazartesi Kanal D ekranlarında olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Özgür Emre Yıldırım Kültür Sanat Cihangir Kanal D Magazin Medya Eylül Yaşam Kara Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP