DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2115669-0.99166%
İstanbul
25°

KAPALI

05:34

SABAHA KALAN SÜRE

Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
7 okunma

Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

ABONE OL
Ekim 4, 2024 07:48
Güneri Cıvaoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyet Gazetesi’nin başyazarı ve tanınmış televizyon programcısı Güneri Cıvaoğlu, Demirören Medya Center’da düzenlenen bir törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cıvaoğlu’nun cenazesi, Teşvikiye Camii’ne taşındı ve öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

85 yaşında hayata veda eden Güneri Cıvaoğlu, dün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Demirören Medya Center’da düzenlenen törene, Cıvaoğlu’nun ailesi, yakın dostları ve meslektaşları katıldı. Törenin ardından, Cıvaoğlu’nun cenazesi Teşvikiye Camii’ne taşındı ve öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında, İstanbul Valisi Davut Gül, Eski Başbakan Tansu Çiller, iş insanları Ali Ağaoğlu ve Aydın Doğan, sanatçı Gülben Ergen ile medya, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu.

’55 YIL BOYUNCA BİRBİRİMİZİ SEVDİK’

Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, “Söylenecek bir şey yok, benim için büyük bir kayıp, büyük bir boşluk olacak. 55 yıl boyunca birbirimizi sevdik. Çok şeyler söyledi fakat en aklımda kalan, sevdiğim, mezarlığına yasemin istiyordu, kokulu yasemin” diyerek duygularını paylaştı.

‘SADECE GAZETECİLİK DE DEĞİL ONDAN ÖTE BİR MİSYONU VARDI’

İş insanı Ali Ağaoğlu, “Yattığı yer ışıklar içinde olsun yeri doldurulmaz bir gazeteciydi. Duayen gazeteciydi. Sadece gazetecilik de değil ondan öte bir misyonu vardı. Allah yattığı yeri cennet eylesin. Şunu söyleyeyim çok özel bir dostluğumuz vardı onunla, bence yeri doldurulmaz bir dosttu, arkadaştı. Söyleyecek bir şey yok gerçekten” ifadelerini kullanarak Cıvaoğlu’nu andı.

‘BİR HÜZÜN VAR İÇİMDE ŞU ANDA’

Sanatçı Defne Samyeli ise, “Hem meslek hayatında hem özel hayatında gerçekten yaşsız ve yaşam sevinci ile dolu çok dinamik biri olduğu için şaşkınım, üzgünüm. Sanki konuşacak çok şeyimiz vardı. Son 1-2 yıldır pek görüşemiyorduk. Hani çok ani oluyor ya böyle kayıplarda, “Şunları da konuşurduk, bilseydik şu kadar görüşürdük” diyorsunuz. Öyle bir hüzün var içimde şu anda” diyerek Cıvaoğlu’nun kaybından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Törenin ardından Cıvaoğlu’nun cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyet Gazetesi Güneri Cıvaoğlu Kültür Sanat Teşvikiye Edebiyat Magazin Güncel Sanat Tören Medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.