DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2139693-0.61112%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gülseren Ceylan’dan itiraf! ‘Mehmet Ali çocuk istiyor’
5 okunma

Gülseren Ceylan’dan itiraf! ‘Mehmet Ali çocuk istiyor’

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’le yaşadığı ilişkisiyle magazin gündeminde adından söz ettiren Gülseren Ceylan, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ceylan, “Şovmenle parası için birlikte” iddialarına cevap verdi.

ABONE OL
Eylül 22, 2024 08:42
Gülseren Ceylan’dan itiraf! ‘Mehmet Ali çocuk istiyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Özellikle son zamanlarda gündeme gelen ilişkinin dinamikleri ve etrafında oluşan dedikodular hakkında konuşan Ceylan, Mehmet Ali Erbil’le birlikteliğinin sadece maddi konulara veya tanınmışlık gibi nedenlere dayanmadığını vurguladı. “Ben Mehmet Ali Erbil’i sevdiğim için birlikteyim. Sadece bir süre ayrı evlerde yaşayacağız.” dedi.

“TAMAMEN SEVGİ VE AŞKA DÖNÜŞTÜ”

Ceylan sözlerine devam ederek, “İlk tanıştığımızda Mehmet Ali Erbil’in güçlü, maddi olarak rahat ve ünlü biri olması dikkatimi çekmişti. Şu anki ilişkimiz ise tamamen sevgi ve aşka dönüştü. Bu duygularımı Mehmet Ali Erbil’le de paylaştım ve her şeyi karşılıklı konuşarak daha net bir şekilde anladık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Gülseren Ceylandan itiraf Mehmet Ali çocuk istiyor

BARIŞMA SÜRECİNİ ANLATTI

Ceylan, aralarındaki imam nikahını bozma sürecini ve daha sonra nasıl barıştıklarını da anlattı. Bu süreçte Serdar Ortaç’ın devreye girdiğini ve ilişkilerinin yeniden düzene girdiğini ifade etti.

‘YASMİN ERBİL’ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin’in ilişkiye ve evlilik planlarına karşı çıktığına dair sorulara yanıt veren Ceylan, Yasmin ile aralarının gayet iyi olduğunu ve zaman zaman bir araya geldiklerini dile getirdi.

“BAZEN SICAK BAZEN GEÇMİŞE TAKILI”

Mehmet Ali Erbil’in evlilik konusunda da istekli olduğunu belirten Ceylan, ünlü şovmenin zaman zaman evlilik masasına oturmayı düşündüğünü, hatta kendisinden çocuk istediğini paylaştı. Ancak, Erbil’in bu duruma bazen sıcak baktığını, bazen de geçmişe takılı kaldığını ifade etti.

İlişkileri üzerine yapılan spekülasyonlara rağmen, çiftin arasındaki sevgi bağının güçlü olduğunu ve gelecekte evlilik planlarının gündemde olduğunu söyleyen Gülseren Ceylan, bu süreçteki duygularını samimi bir şekilde gazetecilerle paylaştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP