DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152080-0.59356%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü
10 okunma

Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü

ABONE OL
Eylül 11, 2024 07:43
Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

59 yıldır diş sorunları nedeniyle zorluk çeken Maria Jose adındaki bir kadın, bir diş hekiminin sosyal medyada paylaştığı dönüşüm videosu ile gündemde. Maria Jose, çeşitli diş ameliyatları geçirerek yepyeni bir hayata kavuştu. Görüntülerdeki inanılmaz değişim, izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Dişleri nedeniyle iletişim kurma, konuşma, gülümseme hatta ilişki kurma konusunda bile zorluk yaşayan Maria Jose, göz alıcı bir dönüşüm geçirdi. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Eduardo Bastos ile birlikte çektikleri videoda “Nasıl gülümseyeceğimi bile bilmiyordum” diyen Maria Jose’nin duygusal sözleri dikkat çekiyor.

TAMAMEN FARKLI BİRİ

Ameliyat öncesinde konuşma zorluğu çeken ve üzüntüsü her halinden belli olan Maria Jose, neredeyse 60 yıllık hayatının büyük bir bölümünü bu şekilde geçirdikten sonra yepyeni bir başlangıç yaptı. Katıldığı bir televizyon programında yaşadığı acıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Maria Jose, ameliyatların ardından adeta yeniden doğdu. Mutluluğu gözlerinden okunan kadın, yeni halini görünce sevinçten uçtu.

“TÜM ÜZÜNTÜLERİNİ GERİDE BIRAKARAK BAŞARDI”

Portekiz’deki bir diş kliniğinde ameliyatlar geçiren Maria Jose, televizyon programında gözyaşlarına boğuldu. Ameliyat sonrası özgüveni yerine gelen Maria Jose’nin saç, makyaj ve imajında da değişim yaşandı. Bambaşka bir bedende mutluluğu tadan Maria Jose, doktora teşekkür ederken mutluluğu kameralara yansıdı.

Maria Jose’nin durumundan memnuniyetini dile getiren doktor, ameliyat öncesi ve sonrası hallerinin inanılmaz olduğunu belirtti. “Maria Jose, yeni hayatı için tüm üzüntüsünü geride bırakarak azimle bunu başardı. 59 yıl boyunca sınırlı kaldı ve görünüşü ve konuşması bambaşka bir hale büründü. Maria Jose enerjisini geri kazandı ve artık ne kişisel ne de profesyonel ilişkilerde zorluk yaşamayacak. Hepimizi derinden etkileyen önemli ve değişmesi gereken ekstrem bir durumdu,” dedi.

Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Bambaşka Biri Operasyon Portekiz Sağlık Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP