DOLAR 34,1431 0.01%
EURO 38,0286 0.28%
ALTIN 2.890,970,21
BITCOIN 2168471-0.00954%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız
3 okunma

Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız

Başkanlığını sanatçı Gülben Ergen'in yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, anaokulu açılışı yapıldı. Ergen burada yaptığı konuşmada, Diyarbakır’daki Narin’i unutmayacağız. Narin davasının peşinde olacağız. Bütün annelerle birlikte takipçisi olacağız. Hiçbir çocuğun yaşam hakkını kimse elinden alamaz. ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2024 07:13
Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Vali Özbilgin İlkokulu bahçesinde düzenlenen tören renkli bir katılıma sahne oldu. Törene, Adıyaman Valisi Osman Varol, AK Parti Milletvekili Hüseyin Özhan, Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız

Törende konuşan Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, Gölbaşı’nda açtıkları ilk anaokulunun ardından Adıyaman merkezde de yeni bir okul açacaklarını müjdeledi. Dernek olarak 14 yıldır çocukların eğitimi için çabaladığını vurgulayan Ergen, Adıyaman’a her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti. Bağışçılara teşekkürlerini sunan Ergen, Diyarbakır’da yaşanan Narin olayını unutmayacaklarını ve davanın takipçisi olacaklarını söyledi. Narin’in katillerinin hak ettiklerinden daha fazla ceza almasını isteyen Ergen, çocukların yaşam hakkının korunması için yasalarda düzenlemeler yapılmasını talep etti.

Haberin Devamı

Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız

Adıyaman Valisi Osman Varol ise Gülben Ergen’in duyarlılığına teşekkür ederek, eğitimin önemini vurguladı. Devletin eğitime büyük önem verdiğini ve afetten sonra hızlı bir şekilde normale dönmek için büyük çaba sarf edildiğini belirten Varol, hayırseverlerin bu süreçte önemli bir destek sağladığını söyledi. Varol, Gülben Ergen ve diğer sanatçıların toplumsal katkılarına devam etmelerini diledi.

Gülben Ergen: Narin’i unutmayacağız

Konuşmaların ardından okulun açılışı gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP