DOLAR 34,1399 0%
EURO 38,0170 0.25%
ALTIN 2.887,740,10
BITCOIN 2167536-0.03187%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:24

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Göztepe Süper Lig’de Kayserispor’u 3-0 Geçerek Yenilmezler Arasına Girdi
4 okunma

Göztepe Süper Lig’de Kayserispor’u 3-0 Geçerek Yenilmezler Arasına Girdi

ABONE OL
Eylül 24, 2024 09:51
Göztepe Süper Lig’de Kayserispor’u 3-0 Geçerek Yenilmezler Arasına Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir ekibi Göztepe, Süper Lig’in 6. haftasında Kayserispor’u kendi sahasında 3-0 mağlup ederek 9 puana ulaştı ve yenilgisiz 4 takımdan biri oldu. 2 sezon sonra Süper Lig’e dönüş yapan Göztepe, ilk 3 maçını beraberlikle tamamladıktan sonra Bodrum FK ve Kayserispor’u iç sahada rahat bir şekilde yendi.

Göztepe, uzun bir aradan sonra taraftarının desteğini arkalarına alarak, etkileyici bir oyun sergileyerek galibiyet elde etti ve Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’la birlikte yenilgi almayan takımlar arasına girdi.

Göztepe, 2001-2002 sezonundan sonra ilk kez Süper Lig’deki ilk 5 maçında mağlubiyet yaşamadı. 23 yıl önce de Süper Lig’e güçlü bir giriş yapan Göztepe, o sezon Bursaspor, Diyarbakırspor, Samsunspor ve Ankaragücü’nü yenerken İstanbulspor ile berabere kalmıştı.

Bu sezon ise Antalyaspor ile 0-0, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak ilk 3 haftaya başlayan Göz-Göz, sonrasında galibiyetlere ulaştı.

Özellikle savunmada sağlam bir duruş sergileyen Göztepe, 3 karşılaşmasını gol yemeden tamamladı. 9 puanla 6. sırada yer alan İzmir ekibi, oynadıkları pozitif futbol ve aldıkları olumlu sonuçlar sayesinde taraftarlarını ve camiasını geleceğe umutla bakmaya teşvik etti.

Teknik Direktör Stanimir Stoilov, Kayserispor maçından alınan 3 puanın çok önemli olduğunu ancak takımın eksik yönlerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

“OFANSİF YÖNDEN GELİŞMELİYİZ”

Milli maç arası ve 5. haftanın bay geçilmesi nedeniyle uzun süredir maç oynayamadıklarını belirten Bulgar teknik adam, “Kayserispor maçı öncesinde çekincelerim vardı. Ancak oyuncularımızın dinamikliği oldukça iyiydi. Maksimum potansiyelimize ulaşamamış olsak da yüzde 80’in üzerinde bir dinamizm sergilediğimizi düşünüyorum. Özellikle ofansif olarak gelişmemiz gerekiyor. Maçı erken bitirecek fırsatları gole dönüştürmeliyiz. Bunun için daha çok çalışacağız” dedi.

OYUNCULARA UYARI

Stoilov, tüm takımın koşması ve mücadele etmesi gerektiğini belirterek, “Hiç kimse mücadeleden kaçamayacak. Koşmayan ve savaşmayan oyuncuya forma vermem. Her zaman çok koşacağız. Çünkü taraftarımıza sonuç ne olursa olsun savaşan bir takım izlemeliyiz. Onlar da bizden bunu bekliyor. Kendimizi sürekli olarak geliştireceğiz. Genç bir takımız, aramızda tecrübeli oyuncular da var. Dolayısıyla herkes çok çalışacak ve takımı üst seviyeye taşıyacak” diye konuştu.

İLK SEVİNÇLERİ YAŞADILAR

Kayserispor’u 3-0 yenerek yenilgisiz yolculuğuna devam eden Göztepe’de golleri atan oyuncular bu sezon ilk kez sevinç yaşadı. Maçın ilk golünü atan stoper Taha, ikinci golü kaydeden Brezilyalı Juan ve skoru belirleyen orta saha Doğan bu sezon ilk gollerini attılar. Toplamda 8 gol atan Göztepe’de şu ana kadar Romulo (2), Koray, Heliton ve Djalma Silva da gol atan isimler oldu. Göztepe defans oyuncuları ise 4 gol katkısı sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Futbol Finans İzmir Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.