DOLAR 34,0186 -0.15%
EURO 38,1187 0.52%
ALTIN 2.831,311,02
BITCOIN 21199233.85423%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’den Transfer Açıklamaları
7 okunma

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’den Transfer Açıklamaları

ABONE OL
Eylül 19, 2024 07:51
Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance’den Transfer Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance, transferlerin doğrudan puan kazandırmayacağını vurgulayarak, “Transfer dönemi, puan tablosunda puan kazandıran bir dönem değil. Puanlar sahada kazanılır,” dedi.

Göztepe Mobil Uygulaması üzerinden verdiği bir röportajda, kulübün genel durumunu değerlendiren Mance, iki yıldır Göztepe’de olduğunu hatırlatarak, kulübün geldiği noktayı şu sözlerle ifade etti: “İki yıl harika bir yolculuktu. Geldiğimde kulüp en parlak dönemini yaşamıyordu. Ancak taraftarlarımız, kulüp çalışanlarımız, İzmir medyası, yöneticilerimiz ve destekçilerimizle birlikte, iki yıl boyunca bir şeyler inşa etmeyi başardık. İlk hedefimiz olan Süper Lig’e çıkma başarısını elde ettik. Harika bir sezon geçirdik ve özellikle genç oyuncularımız için unutulmaz anılar yarattığımıza inanıyorum. Dolayısıyla projenin ilk bölümü için çok mutluyum.”

“Takımımız daha güçlü”

Göztepe’nin Süper Lig’e ait olduğunu tekrarlayan Mance, geleceğe dair umutlu sözlerle devam etti: “Şimdi geleceğe bakıyoruz; enerjik, umutluyuz ve daha büyük başarılara ulaşabileceğimize inanıyoruz. Şampiyonluğu kazandıktan sonra projemizin ilk bölümü tamamlandı. Harika bir oyuncu kadrosuyla kulübü Süper Lig’e geri getirdik. Bazıları şu an bizimle olmasa da, Göztepe tarihine isimlerini yazdırdılar. Taraftarların, bu oyuncuları başka takımlarla İzmir’e geldiklerinde her zaman saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum. Onlar, hepimizin sonsuza dek saygı duymasını hak ettiler. Eski antrenör ekibimiz de harika iş çıkardı. Ardından yeni bir takım kurma süreci başladı. Geçen sezonki kadronun yarısını korumayı başardık. Daha sonra da takımımızın felsefesine uygun yeni oyuncuları kadroya dahil ettik. Felsefemiz basit, çok çalışmak, futbola ve Göztepe’ye saygı duymak ve yeşil sahada büyük hedefler peşinde koşmak. Bu doğrultuda birkaç oyuncu transfer ettik. Bence takımımız şu an yazın başında olduğundan daha güçlü.”

“Ligin en genç takımına sahibiz”

Transfer dönemi hakkında konuşan Mance, “Her transfer döneminde söylediğim gibi, transfer dönemi puan tablosuna puan eklemez. Puanlar sahada kazanılır. Antrenör ekibimizle ve Stanimir hocamızla birlikte, buraya gelen tüm oyuncuları daha iyi bir hale getirebiliriz. Aslında buraya çok genç yaşta geldiler. Şu anda ligdeki en genç takıma sahibiz ve bu da hedeflerimizden biriydi. Stanimir’in çalışma tarzıyla onları daha iyi bir hale getirebileceğimize inanıyorum. Yine ortak hedeflere ve amaçlara sahip bir takım kurabilir ve Göztepe taraftarlarına büyük mutluluklar yaşatabiliriz. Burada hepimizden istediğim şey çok çalışmamız, Göztepe’ye saygı duymamız ve hiç kimsenin Göztepe’den büyük olmadığı bilinciyle hareket etmemizdir. Hepimiz Göztepe’yi başarılı kılmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. İnanıyorum ki Göztepe taraftarı, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımın Göztepe’yi güçlü ve başarılı kılmak için her şeyi yapmaya ve her şeyini vermeye hazır olduğunu görecektir. Felsefemiz böyle başlıyor ve gelecekte de böyle devam edecek. Ben büyük konuşan biri değilim. İyi bir futbol takımımız olduğuna inanıyorum. Harika bir teknik direktörümüz var. Sport Republic ve en büyük taraftarlarımızdan olan Mehmet Sepil’den büyük destek görüyoruz.”

“Taraftarımızın desteği çok önemli”

Taraftarların her konuda desteklerini vurgulayan Mance, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizi her konuda destekliyorlar ve böyle bir yönetimle çalışmak benim için büyük bir onur. Bu yüzden muhteşem taraftarımızla birlikte yeni bir tarih yazabileceğimize, yeni anılar oluşturabileceğimize ve sezonda harika şeyler yapabileceğimize inanıyorum. Ancak gerçekçi olalım, bu kolay olmayacak. Çünkü Türkiye’deki tüm kulüpler yatırım yapıyor ve iyi bir takım kurmaya çalışıyor. Ancak biz kendimize inanıyoruz. Biz sadece Göztepe’ye odaklandık. Çevremizde olup bitenlere odaklanmıyoruz. İyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi kanıtlayabileceğimize ve bunu sahada gösterebileceğimize inanıyorum çünkü önemli olan tek şey bu. Öncelikle herkesten, bir daha asla taraftarımız olmadan maç oynamamızı rica ediyorum. Çünkü Göztepe’nin kimliği ve asıl gücü stadyumumuz dolu olduğunda ve bu destek, kulüp sevgisiyle olduğunda ortaya çıkar.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Futbol izmir Yaşam Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.