DOLAR 34,2136 0%
EURO 37,8534 0.17%
ALTIN 2.914,95-0,48
BITCOIN 2108190-0.746%
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

20:11

YATSIYA KALAN SÜRE

Göztepe Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Papara ile İş Birliği Yaptı
6 okunma

Göztepe Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Papara ile İş Birliği Yaptı

ABONE OL
Ekim 2, 2024 07:51
Göztepe Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Papara ile İş Birliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Göztepe, bu sezon “Papara Göztepe” ismiyle sahaya çıkacak.

Papara ve Göztepe Spor Kulübü arasındaki bu önemli iş birliğinin duyurusu, Urla’daki Eski Sabun Fabrikası’nda gerçekleştirilen bir törenle yapıldı. Tören, Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil ve Papara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Faruk Karslı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Sepil, törende yaptığı konuşmada, Göztepe’nin ilk isim sponsorunun Papara olmasıyla gurur duyduklarını ifade etti. “Papara ile Göztepe isminin birleşmesi ve isim sponsorluğunu çok değerli buluyoruz. İzmir’i ve kadın voleybolunu en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışacağız.” dedi.

Papara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed Faruk Karslı, Göztepe’nin voleybol branşında 100 bin öğrenciye ulaşma hedefini desteklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sadece Göztepe’ye değil, İzmir’e de yatırım yaptıklarının altını çizen Karslı, “İzmir’de genç voleybolcuları yetiştirerek milli seviyede başarılı sporcular çıkarmayı hedefliyoruz. Genç kızlara rol modeller yaratmak istiyoruz. Kadın sporcuların ve spora katılımı teşvik edilen kız çocuklarının özgüven, cesaret ve başarı dolu bir hayat yaşamalarını arzuluyoruz.” dedi.

Voleybol Şube Başkanı Hande Çilingir, Papara’ya teşekkürlerini iletti ve “Hayallerinden ve sevdasından vazgeçmeyen Göztepe taraftarlarını bu sene armamızın olduğu her yere bekliyorum.” dedi.

Başantrenör Ataman Güneyligil ise hedeflerinin Sultanlar Ligi’ne yükselmek olduğunu açıkladı.

Yerel Haberler Mehmet Sepil Voleybol İzmir Kadın Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.