DOLAR 34,1155 0.28%
EURO 38,0962 0.09%
ALTIN 2.865,611,30
BITCOIN 21630631.63122%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Gölbaşı’nda köpek saldırısına uğrayan çocuğun annesi: ‘Travma yaşıyor’
20 okunma

Gölbaşı’nda köpek saldırısına uğrayan çocuğun annesi: ‘Travma yaşıyor’

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:43
Gölbaşı’nda köpek saldırısına uğrayan çocuğun annesi: ‘Travma yaşıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 5 yaşındaki Elif Ada Yıldırım, arkadaşlarıyla sokakta oynarken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Olay, 22 Ağustos günü Şafak Mahallesi’nde meydana geldi. Küçük kız, apartmanının önünde ablası Güneş Şimay Yıldırım (7) ve arkadaşlarıyla oyun oynarken 7 köpeğin saldırısına uğradı. Elif Ada Yıldırım, kollarından, sırtından ve karnından yaralandı.

Filiz Yıldırım, kızının saldırı sırasında köpeklerin onu 10-15 metre boyunca sürüklediğini belirtti. “Bir köpek önce kızımı kasığından yakalayarak yere sürükledi, ardından 4 köpek daha gelip Elif Ada’yı boş bir arabanın altına sürükledi” dedi. Elif Ada, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve bugün taburcu olması bekleniyor.

Elif Ada’nın annesi Filiz Yıldırım, kızının saldırı sonrası derin bir travma yaşadığını söyledi. “Elif Ada çok konuşkan bir çocuktu, ama şimdi konuşmuyor. Travma yaşıyor” dedi. Filiz Yıldırım, “Kızım konuşmuyor, yemek yemiyor, şu an durumunda bir miktar düzelme var ama kendisine dokunmamızı da istemiyor. Çok üzücü bir durum. Başka çocukların da böyle bir şey yaşamasını istemiyoruz” diye ekledi.

‘KÖPEKLER ZARAR GÖRMESİN AMA TOPLATILMASINI İSTİYORUZ’

Filiz Yıldırım, Elif Ada’nın tedavisinin devam edeceğini, önümüzdeki hafta cerrahi polikliniğine ve 10 gün sonra da psikoloğa götürüleceğini belirtti. “Biz köpeklerin toplatılmasını istiyoruz. Köpekler zarar görsün istemiyoruz, onlar da bir can. Ama en azından sokaklarda dolaşan başıboş köpeklerin toplanması gerekiyor. Çocuklarımızın sokakta güvenle oynayabilmesini istiyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köpek Saldırısı Köpek Saldırısı Köpek Saldırısı Filiz Yıldırım Elif Ada Gölbaşı Çocuk Sağlık Yaşam Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.