DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21336500.84174%
İstanbul
28°

AÇIK

16:11

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Gökhan Alkan’dan aşk sorularına yanıt! Kalbinde biri var mı?
11 okunma

Gökhan Alkan’dan aşk sorularına yanıt! Kalbinde biri var mı?

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gökhan Alkan, Hayatımda şu an kimse yok. dedi.

ABONE OL
Ekim 5, 2024 08:12
Gökhan Alkan’dan aşk sorularına yanıt! Kalbinde biri var mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gökhan Alkan, “Kalp Atışı”, “Kraliçe” ve “Yasak Elma” gibi popüler dizilerde rol alan deneyimli bir oyuncu. Geçtiğimiz yıllarda “Yasak Elma” setinde tanıştığı Nesrin Cavadzade ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Bir dönem evlilik yolunda ilerleyen çift, daha sonra yollarını ayırdı. Gökhan Alkan, geçtiğimiz günlerde Levent’teki bir kuaförden çıkarken objektiflere takıldı. Gazetecilerle karşılaşan oyuncu, saçları ıslak olduğu için kapüşonunu kapattığını açıkladı. Alkan, şu sıralar yeni projeler için senaryo okuduğunu ve en doğru projeyi seçmeye çalıştığını belirtti. “Başrol ve senaryoya çok dikkat ederim. İyi bir hikaye ve iyi bir senaryo benim için çok önemli. Bu nedenle, ince eleyip sık dokuyorum.” dedi.

Gökhan Alkandan aşk sorularına yanıt Kalbinde biri var mı

“HER OYUNCUNUN BÖYLE HAYALİ VARDIR”

Alkan, bir proje yönetme hayalinin olduğunu da dile getirdi. “Kendi kendime notlar alıyorum sık sık. Telefonum tamamen notlarla dolu. Ama henüz senaryolaştırmak haddime değil. Zamanı var, her oyuncunun da böyle bir hayali vardır diye düşünüyorum. Bir proje yaparsam kendimi de oynatmak isterim.” diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

‘ŞANSI KADINLAR VERİR ERKEK ŞANS VERDİĞİNİ ZANNEDER!’

Gökhan Alkan, sakin ve düzenli bir hayat sürdüğünü belirterek, “Kendi dünyamda kavrulup gidiyorum. Bol bol seyahat ediyorum.” dedi. Uzun süredir bir sevgilisi olmadığını söyleyen oyuncu, aşk hayatıyla ilgili sorulara, “Hayatımda şu an kimse yok. Sizin görmediğiniz yerlerde bir şey olabilir tabii ama şu an kalbimde kimse yok.” cevabını verdi.

Oyuncu, “Şans veriyorsunuz ama değerlendiremiyor mu hanımlar?” sorusuna ise, “Şansı ben vermem ya. Erkek şans verdiğini zanneder hep. Ama kadın çoktan onu seçip o şansı vermiştir. Deniyoruz bir şeyler ama siz görmüyorsunuz.” şeklinde esprili bir cevap verdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP