DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün şampiyon tercihleri
11 okunma

Günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 08:33
Günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AC Milan – Liverpool maçı için Misli yazarı Sabri Ugan, Liverpool’un galip geleceğini tahmin ediyor. Maçın sonucuna dair oran, 1.72’den 1.77’ye yükselmiş.

Sabri Ugan, Liverpool’un sezona Milan’a göre daha iyi başladığını belirtiyor. İlk 3 maçlarında 9 puan toplayan Liverpool, Anfield Road’da Nottingham Forest’a 1-0 mağlup olsa da, maçın büyük bölümünde topla oynama oranında üstünlük sağlamış. Ancak, Jota ve Salah’ın etkisizliği ve Nottingham Forest kalecisi Matz Sels’in gösterdiği performans, Liverpool’un gol bulmasını engellemiş. Milan ise, istikrarsız bir performans sergiliyor. Lazio deplasmanında 2-2 berabere kalmalarına rağmen, Venezia’yı 4-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardılar. Formda olan Liverpool’un, San Siro’da galibiyete yakın olduğunu düşünüyor.

Young Boys – Aston Villa maçında ise Misli yazarı Mert Artun, Aston Villa’nın galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. Maçın sonucu için oran, 1.47’den 1.49’a yükselmiş.

Mert Artun, Aston Villa’nın 41 yıl sonra Avrupa Kupalarının zirvesinde mücadele edeceğini ve bu maçın Premier Lig kulübü için büyük önem taşıdığını vurguluyor. Son haftalarda performansı yükselen Aston Villa, Everton’a karşı 2-0 geriden gelerek 3-2’lik bir galibiyet elde etti. Watkins, 2 gol atarken, Duran da hücum hattını destekledi. Aston Villa, bu sezon ligde 4 maçta 3 galibiyet aldı ve tek yenilgilerini Arsenal’e karşı iç sahada aldılar. Mert Artun, Young Boys’un Galatasaray maçlarındaki performansını hatırlatarak, kontra ataklarından gol bulma yeteneklerine dikkat çekiyor. Ancak, Aston Villa’nın kadro kalitesi ve ilk maç heyecanının, Young Boys’un bu deplasmandan puan almasını zorlaştıracağını düşünüyor.

Sporting Lizbon – Lille karşılaşmasında ise Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Sporting Lizbon’un galibiyetle ayrılacağını tahmin ediyor. Maçın sonucu için oran, 1.44’den 1.46’ya yükselmiş.

Yusuf Kenan Çalık, Sporting’in sezona olağanüstü bir formda başladığını belirtiyor. Özellikle golcüsü Gyökeres, dikkat çekici bir performans sergiliyor. Sporting’in akıcı bir futbol oynadığını da ekliyor. Lille ise son iki maçını kaybetti ve özellikle St Etienne maçındaki performansı hayal kırıklığı yaratmış. St-Juste’ün sakatlık problemi bulunuyor ve Ismaily, Haraldsson ve Umtiti de sakat. Yusuf Kenan Çalık, ev sahibi ekibin galibiyete daha yakın olduğunu düşünüyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL bonus!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP