DOLAR 34,1101 0.06%
EURO 37,9966 0.24%
ALTIN 2.817,600,06
BITCOIN 20621563.25258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün şampiyon tercihleri
13 okunma

Günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 08:34
Günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Futbol Tahminleri: Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1 ve İspanya La Liga

Dortmund – Heidenheim: Karşılıklı Gol Var (1.53 yerine 1.56)

Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, Dortmund’un Heidenheim ile oynayacağı maçta karşılıklı goller atılacağını düşünüyor. Bu maç, milli aradan sonra Bundesliga’nın açılış maçı olacak. Dortmund, Werder Bremen’e karşı golsüz berabere kalarak galibiyeti kaçırdı. Schlotterbeck’in kart cezası ve Reyna’nın sakatlığı Dortmund’un kadrosunda önemli eksiklikler yaratıyor. Ancak ev sahibi ekibin taraftar desteğini arkasına alarak baskılı bir oyun sergilemesi bekleniyor. Heidenheim ise tecrübeli hoca Frank Schmidt yönetiminde iyi bir başlangıç yaptı ve ilk iki haftada galibiyetler elde etti. Hücumda etkili bir oyun sergileyen Heidenheim’ın çıkışını sürdürme isteği, maçta karşılıklı goller atılmasına yol açabilir.

St Etienne – Lille: Maç Sonucu 2 (1.54 yerine 1.57)

Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Lille’nin St Etienne’yi deplasmanda yeneceğini düşünüyor. St Etienne, sezon başlangıcını 0 puanla son sırada yaptı ve savunmada büyük sorunlar yaşıyor. Lille ise iki galibiyetin ardından PSG’ye mağlup oldu. Her iki takımda da sakatlıklar var ancak Lille’nin deplasman galibiyeti daha olası görünüyor.

Real Betis – Leganes: Maç Sonucu 1 (1.47 yerine 1.49)

Misli yazarı Sezer Kenar, Real Betis’in Leganes’i evinde yeneceğini düşünüyor. Real Betis, milli aradan önce Real Madrid’e yenildi ve bu sezon henüz bir maç kazanamadı. Leganes ise ilk yenilgisini Mallorca’ya karşı aldı. Betis’in vites yükseltmesi bekleniyor ve Leganes’in de savunmaya yönelik bir oyun oynaması muhtemel. Isco’nun yokluğuna rağmen Betis’in az gollü bir galibiyet kazanması bekleniyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP