DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün şampiyon tercihleri
12 okunma

Günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:33
Günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Portekiz – Hırvatistan: Maç Sonucu 1 (1.36 yerine 1.44)

Misli yazarı Görkem Tezer, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan Portekiz – Hırvatistan maçında Portekiz’in galip geleceğini düşünüyor. Hazırlık maçında Hırvatistan’ın galip geldiğini hatırlatan Tezer, bu kez Portekiz’in daha iyi bir futbol sergileyeceğini ve kazanacağını belirtti.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu:

Son hazırlık maçında Hırvatistan’ın kazandığını unutmamak gerek. Ancak bu sefer Portekiz’in daha iyi bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum. Organize kanat ataklarıyla rakip kalede tehlikeler yaratacaklarını tahmin ediyorum. Son dönemde güç kaybeden Hırvatistan kaybetmemek isteyecektir ancak Portekiz’in hata yapacağını sanmıyorum. Zorlansa da Portekiz’in istediği sonucu alacağını düşünüyorum.

Azerbaycan – İsveç: Maç Sonucu 2 (1.35 yerine 1.37)

Misli yazarı Efe Şahin, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan Azerbaycan – İsveç maçında İsveç’in galip geleceğini düşünüyor. Şahin, İsveç’in bu kadrosuyla C grubunda yer almasının şaşırtıcı olduğunu ve Gyökeres’in performansıyla B grubuna yükselebileceklerini belirtti.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu:

İsveç’in bu kadrosuyla C grubunda olması gerçekten şaşırtıcı. Gyökeres’in harika formda olması onları çok hızlı bir şekilde B grubuna taşıyabilir. Bu maçta İsveç’in galibiyetle başlayacağını düşünüyorum.

Cezayir – Ekvator Ginesi: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)

Misli yazarı Görkem Tezer, “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Cezayir – Ekvator Ginesi maçında Cezayir’in galip geleceğini düşünüyor. Tezer, yeni teknik direktörle daha ofansif bir futbol oynayacaklarını ve kadro kalitesine güvendiğini belirtti.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu:

Cezayir, ilk maça yeni teknik direktörüyle çıkıyor. Yeni hocayla daha ofansif bir oyun sergileyeceklerini düşünüyorum. Kadro profiline baktığımızda bu doğru bir sistem seçimi gibi görünüyor. Ekvator Ginesi hücumda iyi olsa da savunmada çok dirençli değil. Riski azaltmak için Cezayir tarafında yer alacağım. Kuponlara önerim MS 1 tercihi olacak.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP