DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21586920.87092%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Günün şampiyon tercihleri
17 okunma

Günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 09:34
Günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Sivasspor’a karşı oynanan maçta 1.31 oran yerine 1.21 oranla galip geldi.

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan Beşiktaş – Sivasspor karşılaşmasında, Misli yazarı Safa Can Konuksever, Beşiktaş’ın galip geleceğini öngörüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Lugano maçında etkileyici bir performans sergiledi. Rafa Silva muhteşem bir oyun ortaya koyarken, Immobile golcü kimliğini bir kez daha kanıtladı. Bu iki önemli oyuncunun varlığı, takımın diğer oyuncularının performansını da artırıyor. Gedson da bu oyunculardan biri. Siyah-Beyazlılar, kendi taraftarları önünde ve dolu tribünlerin desteğiyle bir kez daha kazanacaklarına inanıyorum. Sivas, savunmada sıkı durup hızlı kontrataklarla tehlike yaratmaya çalışacak, ancak Beşiktaş’ın önemli oyuncularını durdurması zor olacak.

Eyüpspor – Trabzonspor: Maçta karşılıklı goller atılacak (1.55 oran yerine 1.52).

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan Eyüpspor – Trabzonspor karşılaşmasında, Misli yazarı Cengiz İzmitli, maçta karşılıklı goller atılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu

Trabzonspor zor günler geçiriyor. Avrupa macerası sona erdi, Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Trezeguet takımda kalmayacak. Muhammed Cham takıma katıldı, Serdar Saatçı da katılacak, ancak takımın başında kim olacak? Birçok olumsuzluk ve soru işaretiyle İstanbul deplasmanına geldiler… Eyüpspor ise son üç haftayı 7 puanla (2 galibiyet, 1 beraberlik) tamamladı. Beklentimin üzerinde olduklarını söylemeliyim. Daha düzenli bir görüntü sergiliyorlar… “KG VAR” ideal bir seçenek. Trabzonsporlu oyunculardan bir reaksiyon bekleyebiliriz. Eyüpspor da boş geçmez gibi.

Juventus – AS Roma: Maç Sonucu 1 (1.60 oran yerine 1.57).

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri sunan Juventus – AS Roma karşılaşmasında, Misli yazarı Özkan Öztürk, Juventus’un galip geleceğini öngörüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk’ün Yorumu

Motta liderliğinde Juventus sezona harika bir başlangıç yaptı. Yeni bir yapı, gençleşmiş bir kadro ve yeni yüzler. Milli futbolcumuz Kenan Yıldız artık 10 numaralı formasıyla sahada ve iki maçta iki asist yaptı. Vlahovic ile uyumu çok iyi. Keyif veriyorlar. İki maçta 6 gol atıp kalesinde gol görmediler. Roma, iki maçta bir puan topladı. Geçen hafta evlerinde sürpriz bir şekilde Empoli’ye kaybettiler. Bu deplasmanda da tutunamazlar. Juve kazanır.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.