DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
6 okunma

Günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçlarının...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 09:35
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti.

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün önemli maçlarından olan Galatasaray – Gaziantep FK karşılaşmasında Misli üyelerinin %46’sı ev sahibi ekibin galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Michy Batshuayi gol atar

Erteleme maçı nedeniyle Galatasaray’da Osimhen, Sallai ve Jakobs, Gaziantep FK’da ise Okereke, Ndiaye ve Lungoyi statü gereği forma giyemeyecek. Ayrıca Galatasaray’da Icardi ve Ziyech sakat, Gaziantep FK’da ise Mustafa Eskihellaç sakatlıklarla mücadele ediyor. Galatasaray’da Batshuayi forvet olarak görev alacak, sol bekte ise Berkan’ı görebiliriz. Gaziantep FK’da ise Mirza Cihan ve Sorescu ilk 11’de yer almaya yakın görünüyor. Galatasaray iç sahada hata yapmadan derbiye lider girmek istiyor, Gaziantep FK ise üst üste 2 yenilginin ardından en az 1 puanla ayrılmayı hedefliyor. Galatasaray’ın kazanması, “2.5 ÜST” hatta ikisinin kombinesi bile 1,50 oranı bulmuyor. Icardi sakat, Osimhen statü gereği yokken formayı giyecek olan Batshuayi’nin gol atma oranı daha yüksek görünüyor. Real Madrid – Stuttgart: Maç Sonucu 1

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün önemli maçlarından olan Real Madrid – Stuttgart mücadelesinde Misli üyelerinin %54’ü ev sahibi ekibin galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst Real Madrid, kilit oyuncularının sakatlıkları nedeniyle biraz sıkıntı yaşıyor. Sezona durgun başladılar denebilir. Ligde geride kalan 5 maçın 3’ünü kazandılar, 2 beraberlikleri var. Stuttgart ise Almanya’da geçen sezonun sürpriz ekibi ancak aynı ritm devam etmiyor. Deniz Undav ve Demirovic yaz dönemindeki en pahalı transferleri. Bundesliga’da bu ikiliyi birlikte oynatıyorlar. Ancak Madrid deplasmanında biri yedek kalabilir. En büyük zaafları ise savunmada. Kolay gol yiyorlar. Real her ne kadar çok formda olmasa da burası onların evi. Kazanarak yeni formata başlamaları yüksek ihtimal. Ayrıca 2.5 gol barajı da aşılır. Young Boys – Aston Villa: Maç Sonucu 2

Misli’nin “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan günün önemli maçlarından olan Young Boys – Aston Villa mücadelesinde Misli üyelerinin %44’ü tercihini konuk ekipten yana kullanıyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Tercihi: Maç Sonucu 2

41 yıl sonra Avrupa Kupalarının zirvesinde mücadele edecek Aston Villa, Şampiyonlar Ligi’nde yer alan 11. farklı Premier Lig kulübü oldu. Hafta sonu Everton’a karşı 2-0 geriye düştükleri maçta 3-2 kazanmayı başardılar. Watkins 2 golle yıldızlaşırken galibiyet golünü atan Duran da hazır kuvvet olarak hücum hattını yedekliyor. Bu sezon ligde 4 maçta 3 galibiyet aldılar, tek yenilgi iç sahadaki Arsenal maçı. Young Boys’u bu sezon Galatasaray maçlarında izledik. Ne kadar kolay pozisyona girip özellikle kontra ataktan ne kadar kolay gol bulduklarını biliyoruz. Ancak kadro kalitesi ve ilk maçın heyecanı ile Unai Emery’nin ekibinin bu deplasmandan 3 puanla döneceğini düşünüyorum. Ligde 6 maçta galibiyeti olmayan Young Boys’un Aston Villa’dan puan alması sürpriz olur. Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP