DOLAR 34,1120 0.07%
EURO 37,9901 0.22%
ALTIN 2.818,120,08
BITCOIN 20619403.34414%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
6 okunma

Günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 10:33
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Bu Hafta Misli’de Heyecan Dorukta!

**

  • Dortmund – Heidenheim: Maç Sonucu 1
  • **

    Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri sunan B. Dortmund – Heidenheim mücadelesi için Misli üyelerinin %30’u Borussia Dortmund’un galip geleceğini düşünüyor. Milli arada Werder Bremen karşısında golsüz beraberlik yaşayan Dortmund, taraftar desteğiyle bu iç saha maçında baskın bir oyun sergilemeyi hedefliyor. Takımdaki Schlotterbeck’in kart cezası ve Reyna’nın sakatlığı Dortmund’un kadro düzeninde bazı değişikliklere sebep oldu. Heidenheim ise tecrübeli teknik direktör Frank Schmidt yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı ve ilk iki haftada galibiyetlerle ayrıldı. Özellikle hücumda etkili bir oyun sergileyen Heidenheim, bu çıkışını sürdürmek isteyecek. İki takımın da etkili hücumları, karşılaşmada karşılıklı gollerin olacağını işaret ediyor.

    **Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var**

    **

    St Etienne – Lille: Maç Sonucu 2

    **

    Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan St Etienne – Lille maçını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı St Etienne’in galip geleceğini düşünüyor. Ancak, Ligue 1’de kadrosunu güçlendirmeyen St Etienne, 3 maçta puan alamadı ve gol dahi atamadı. Kalesinde 7 gol gören St Etienne, bu formuyla iyi bir sonuç almaktan uzak görünüyor. Orta sahadan Mondoncuit, Boakye ve Ben Old’un sakatlıkları eksikleri arasına ekleniyor. 25 günde 7 resmi maç oynayan Lille ise milli arada dinlenme fırsatı buldu. Lille’nin de eksikleri bulunuyor ancak geniş ve kaliteli kadrosuyla bu eksiklikleri telafi edebileceği tahmin ediliyor. Lille, bu deplasmanda 3 puanı alıp çıkabilir.

    **Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Maç Sonucu 2**

    **

    AL Nassr FC – AL Ahli Saudi: Maç Sonucu 1

    **

    Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan AL Nassr FC – AL Ahli Saudi maçını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %6’sı AL Nassr’ın galip geleceğini düşünüyor. Sezona Süper Kupa finalinde ağır bir mağlubiyet ile başlayan Al Nassr, ilk haftanın beraberliğinden sonra ligdeki ilk galibiyetini Al Fayha karşısında elde etti. Al Ahli ise ligde 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bu iki güçlü takımın karşılaşmasında karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum.

    **Misli Yorumcusu Suat Can Yurdum’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var**

    **

    Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

    **

    Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP