DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21569660.20422%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
7 okunma

Günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 10, 2024 09:34
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollanda ve Almanya arasındaki maçın sonucu 2 olarak belirlendi.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %16’sı Almanya’nın galip geleceğini tahmin ediyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın tahmini ise karşılıklı gol olması yönünde.

Her iki takım da grup maçlarına 5 gol ile başladılar. Hollanda, Bosna Hersek’i 5-2 yenerken Almanya ise Macaristan’ı 5-0 mağlup etti. Bu iki takım arasında 2019 yılından bu yana toplam 5 maç oynandı, bunların 2’si hazırlık maçıydı ve hepsinde karşılıklı gol oldu. Grupa bu kadar moralli ve formda başlayan bu takımların birbirlerine karşı üstünlük sağlamak için agresif bir şekilde oynamalarını bekliyorum. Hızlı bir maç ve karşılıklı goller olacağına inanıyorum.

İngiltere ve Finlandiya arasındaki maçta 2.5 üst tahmini yapılıyor.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği sunan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %20’si karşılaşmanın 2.5 üst biteceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Özkan Öztürk, Harry Kane’in gol atacağını tahmin ediyor.

Geçici menajer Lee Carsley ile yola devam eden İngiltere, Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. İrlanda deplasmanında Rice ve Grealish’in golleriyle 2-0 kazandılar. Bellingham, Palmer, Foden gibi isimler sakatlık ve hastalık nedeniyle yoktu, ancak İngiltere bu isimlerin yokluğunu hissettirmedi. Finlandiya ise Yunanistan deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Wembley’de de işleri zor olacak. İrlanda maçında forma giyemeyen Kane’in bu maçta etkili olacağını ve gol atacağını düşünüyorum.

İrlanda ve Yunanistan arasındaki maçın sonucunun 2 olacağı tahmin ediliyor.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu önemli maçta, Misli üyelerinin %26’sı Yunanistan’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un tahmini ise karşılıklı gol olması yönünde.

Evinde İngiltere’ye yenilen İrlanda, ikinci yarıdaki oyunuyla taraftarına biraz umut verdi. Bu maçta sakatlanan kaptan Seamus Coleman, Yunanistan karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip ise evinde aldığı 3-0’lık Finlandiya galibiyeti ile moralli. İrlanda savunması İngiltere karşısında zor durumlara düştü. Formda olan Yunanistan bu deplasmanda gol bulacaktır. Evindeki son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen İrlanda yine zorlanacak. Favori konuk ekip, benim tercihim ise karşılıklı gol olması yönünde.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL bonus!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP