DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21560480.43814%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

19:11

AKŞAMA KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
13 okunma

Günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 09:34
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmanın sonucu 1 olarak belirlendi.

Misli üyelerinin %57’si, Şampiyon Oran bülteninde en çok oynanan maç olan Beşiktaş – Sivasspor karşılaşmasında ev sahibi ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tahmini

Herkes Beşiktaş’ın kazanacağını düşünüyor, ben de aynı fikirdeyim. Ancak Sivasspor, deplasmanlarda direncini artırabilen bir takım. Bunu göz ardı etmemek gerekiyor. Beşiktaş, kolay gol buluyor. Rafa Silva, Immobile ve Gedson Fernandes oldukça formda. Savunmadaki eksiklikler azalmaya başladı. Riskli olmakla birlikte, formda olan ve taraftarının desteğini alan Beşiktaş’ın ilk yarıyı önde bitirme ihtimali yüksek. Oran risk faktörü beni bu seçeneğe yönlendiriyor.

 Real Madrid ile Real Betis arasında oynanan maçın sonucu 1 oldu.

Misli üyelerinin %58’i, Şampiyon Oran bülteninde öne çıkan Real Madrid – Real Betis karşılaşmasında ev sahibi ekibin galibiyetine oynuyor.

Misli Yorumcusu Gökhan Abdik’in Tahmini

Real Madrid, ilk haftalarda beklentilerin altında bir performans sergiledi. Bu maçta puan kaybetmeyi göze alamazlar. Tek iç saha maçlarını da farklı kazanmışlardı. Real Betis de gol atabilir. Bu maçta hem en az 2 gol olur hem de Real Madrid kazanır.

 Eyüpspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın sonucu 2 oldu.

Misli üyelerinin %34’ü, Şampiyon Oran bülteninde öne çıkan Eyüpspor – Trabzonspor karşılaşmasında konuk ekibin galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tahmini

Trabzonspor, zorlu bir dönem geçiriyor. Avrupa macerası sona erdi, Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Trezeguet ayrılıyor. Muhammed Cham geldi, Serdar Saatçı da gelecek ancak takımın başında kim olacak? Birçok olumsuzluk ve soru işareti ile İstanbul deplasmanına geldiler… Eyüpspor ise 3 haftayı 7 puanla (2 galibiyet, 1 beraberlik) tamamladı. Beklentimin üzerinde performans sergilediler. Daha düzenli ve disiplinli görünüyorlar… “KG VAR” olasılığı yüksek. Trabzonsporlu oyunculardan bir reaksiyon görebiliriz. Eyüpspor da boş geçmez gibi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.