DOLAR 34,0890 0.2%
EURO 38,1501 0.18%
ALTIN 2.846,500,62
BITCOIN 21761542.93726%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
5 okunma

Günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin...

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 10:34
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyon Oran Bülteni: Maç Tahminleri ve Yorumlar

İşte Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği maçlar ve uzman yorumcularımızın tahminleri:

Rizespor – Başakşehir

Maç Sonucu: 2

Misli üyelerinin %26’sı Başakşehir’in galibiyetini bekliyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan: Başakşehir oturmuş kadrosuna iki önemli transfer ekleyerek sezona güçlü başladı. Jerome Opoku’nun savunmaya önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor. Konferans Ligi’nde 3’de 3 yapmaları takımlarının hazır olduğunu gösteriyor. Çaykur Rizespor ise hazırlık maçlarında golcü bir oyun sergilemiş ancak savunmada eksikler yaşamış. Başakşehir’in olası yorgunluğunu da göz önünde bulundurarak karşılıklı gol seçeneğini (1.49) tercih ediyorum.

Bodrum FK – Gaziantep FK

Maç Sonucu: 2

Misli üyelerinin %17’si Gaziantep FK’nın galibiyetini bekliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum: Bodrumspor, kadrosunu büyük ölçüde koruyarak Süper Lig’e giriş yaptı. Genç oyunculara ve yabancı transferlere güveniyorlar. Gaziantep FK ise önemli isimlerle yollarını ayırdı ancak yine de transferde aktif bir sezon geçirdi. Bodrumspor’un taraftar desteğinden mahrum kalacağı bu karşılaşmada Gaziantep FK’nin tecrübesiyle en az 1 puan alacağını düşünüyorum.

Ümraniyespor – Çorum FK

Maç Sonucu: 1

Misli üyelerinin %9’u Ümraniyespor’un galibiyetini bekliyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal: Tuncay Şanlı yönetiminde Süper Lig hedefiyle mücadele eden Ümraniyespor’un kadro kalitesi yükseldi. Çorum FK da önemli transferler yaparak güçlü bir kadro kurdu. İki takımdan da tempolu bir oyun bekliyorum. KG VAR seçeneğini değerlendirmek mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP