DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Günün en çok oynanan maçları
4 okunma

Günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin...

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 10:35
Günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Adana Demirspor’u evinde ağırladı ve mücadeleyi 1-0 kazandı.

Misli üyelerinin %7’si, Şampiyon Oran bülteninde öne çıkan Fenerbahçe – Adana Demirspor karşılaşmasında ev sahibinin galibiyetini beklediğini belirtti.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tahmini

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, takviye yapamayan Adana Demirspor’u kendi sahasında yenmeyi başaracaktır. Sürpriz beklemiyorum. Asıl merak ettiğim konu Fenerbahçe’nin ilk yarıda gol bulup bulamayacağı. Yeni transferlerin de etkisiyle bence evet. Fenerbahçe’nin ilk yarı galibiyet oranı 1.34 ve oldukça iyi. Karşılıklı gol olmaması oranı da (1.69) cazip görünüyor. Unutmayın, Fenerbahçe’de Fred sakatlığı, Mert Hakan ve kaleci İrfan Can cezası nedeniyle oynayamayacak.

 Manchester City, Manchester United’ı Community Shield karşılaşmasında 1-0 mağlup etti.

Misli üyelerinin %42’si, Şampiyon Oran bülteninde öne çıkan M. City – M. United karşılaşmasında Guardiola ve öğrencilerinin galibiyetini kuponlarına ekledi.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tahmini

İngiltere Premier Lig’in başlamasına bir hafta kala, futbolun heyecanı Community Shield karşılaşmasında yaşandı. Maç, Manchester derbisiydi. United’da Lille’den gelen Leny Yoro ve golcü Rasmus Höjlund sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. City’nin galibiyetine verilen oran 1.46. Benim tercihim bu yönde. Riski artırıp oranı yükseltmek isteyenler için ilk yarı ÇŞ X-2 (1.68) seçeneğini önerebilirim.

 Kasımpaşa, Konyaspor’u evinde 2-1 mağlup etti.

Misli üyelerinin %15’i, Süper Lig bülteninde yer alan Şampiyon Oranlı Kasımpaşa – Konyaspor karşılaşmasında ev sahibinin galibiyetini beklediğini belirtti.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tahmini

Konyaspor transfer dönemini oldukça hareketli geçirdi, Kasımpaşa ise tam tersi. Her iki takım da geçen sezona başlattıkları teknik direktörlerle devam ediyor. Kasımpaşa geçen sezon özellikle iç sahada skor odaklı bir oyun sergiledi. Aynı anlayışın devam etmesini bekliyorum. Bu mücadelede her iki takımdan da goller bekliyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP